Outlast 2 için ürkütücü bir video daha yayınlandı

outlast 2

2013 yılında tanıştığımız Outlast’in devam oyununun satışa sunulmasına sayılı günler kaldı. İşte Outlast 2 için yayınlanan yeni tanıtım videosu.

İlk Outlast oyunu 2013 yılında yayınlanmıştı. Ürkütücü teması ve aksiyon dolu oynanışı ile dikkatleri bir anda üzerine çeken yapım kısa süre içerisinde fenomen haline gelmişti. İnsanların karanlık odalarda, kulaklık eşliğinde Outlast oynarken çekilmiş videoları YouTube’da boy göstermeye başlamış, bu durum da oyunun satış rakamlarına olumlu bir etki yapmıştı.

Outlast gerçekten korkuyu iliklerinize kadar hissetmenizi sağlayacak bir yapım olarak ön plana çıkıyordu. Oyun sektöründe bu tarz bir yapımın olmaması, Outlast’in işini kolaylaştırmış ve yapım bir anda kendi fan kitlesini de oluşturmuştu.

Red Barrels, oyuna olan ilgi sonrasında Whistleblower isimli bir ek paket çıkarmıştı. Tek başına da oynanabilen bu ek paket ilk oyundaki hikayeyle paralel bir senaryoya sahipti.

Yapımcı ekip Outlast 2’nin 2016’da çıkacağını açıklamış fakat sonrasında daha iyi bir oyun deneyimi için oyun severlerin affına sığınarak ek süre istemişti.

25 Nisan’a ertelenen oyunun çıkışına sayılı günler kala Red Barrels’tan yeni bir video daha geldi. Son derece ürkütücü dinamiklere sahip olan bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Outlast 2 az önce de belirttiğimiz gibi 25 Nisan’da satışa sunulacak. Oyun PC için GOG ve Steam üzerinden, PS4 ve Xbox One içinse PS Store ve Xbox Live üzerinden oyun severlere ulaştırılacak. Oyunun kutulu versiyonunu satın almak isteyenler için Outlast, Outlast Whistleblower ve Outlast 2’yi içeren Trinity isimli bir paket yayınlanacak. PS4 ve Xbox One’a özel olan bu paket te 25 Nisan’da satışa sunulacak.