Örümcekler Fiber Ağ Ördü!

Orumcekler Fiber Ag Ordu

Dünyanın en güçlü fiberini üretebilmek için bir araya gelen bilim adamları örümceklere fiber iplikleri ördürtmeyi başardı.

İletişim teknolojilerinin her gün geliştiği günümüzde hızlı ve kesintisiz veri iletimi sağlamak için çalışan bilim insanları dünyanın en güçlü fiberini oluşturmayı başardılar.

Orumcekler Fiber Ag Ordu!

Dünyanın en güçlü fiberini üretebilmek için bir araya gelen bilim insanları örümceklere fiber iplikleri ördürtmeyi başardı. İletişim teknolojilerinin her geçen gün önem kazanmasıyla hızlı ve kesintisiz veri iletimi sağlamak için çalışan bilim insanları, dünyanın en güçlü fiberini oluşturmak için bir araya geldi. Örümceklerden yararlanarak çalışmalarını yürüten bilim insanları, Popüler Science tarafından yapılan habere göre örümcekleri kullanarak dünyanın en güçlü fiberini ürettiler.

Deneme aşamalarında örümceklere grafen, karbon nanotüp ve su püskürten bilim adamları, bunun sonucunda örümceklerin çok güçlü fiber örmelerini sağladılar. Hala örümceklerin püskürtülen karışımı iplik örmede nasıl kullandıklarını anlamayan bilim adamları, çalışmalarına devam ediyor.

Aeromobil Yere Çakıldı!