Orijinal StarCraft oyunu ücretsiz oldu

Orijinal StarCraft

Blizzard, yaptığı açıklama ile orijinal StarCraft oyununun ücretsiz olduğunu duyurdu. İndirme linkini haberimizde bulabilirsiniz.

Blizzard, geçtiğimiz hafta StraCraft’ın yenilenmiş hali StarCraft Remastered’i duyurmuştu. Bunun dışında firma, orijinal StarCraft oyununun da ücretsiz hale getirilmesini planladıklarını belirtmişti. Planlar gerçeğe döndü ve 1998 yılında çıkan efsane oyun, ücretsiz oldu. Oyunun modern örneklerinde olduğu gibi oyun için satın alımlarla dolu olmadığını, tamamen ücretsiz olduğunu belirtelim.

StarCraft, 20 yaşına yaklaşmış bir oyun olsa da türü sevenlerin oynaması gereken oyunların başında yer alıyor. Zira gerçek zamanlı strateji türündeki yapım, türüne adeta bir standart getirmişti. Ayrıca günümüzde bir hayli popüler olan E-Spor‘un temellerinin atılmasında da büyük katkısı olmuştu.

Orijinal StarCraft’ı oynayanlar, bu yaz çıkışını yapacak olan Remastered sürümüne geçiş yapabilecek. Oyundaki ilerlemeleri de korunacak. StarCraft Remastered’in yenilenmiş sesler ve 4K çözünürlükle geleceğini hatırlatalım. Oyunun yenilenmiş sürümü ile daha fazla bilgi almak istiyorsanız bu haberimizi okuyabilirsiniz.

StarCraft’ı ücretsiz olarak bu bağlantıdan indirebilirsiniz. Oyunu resmi kaynağından indirmeniz için Battle.Net üyeliği almanız gerekiyor.