Oreo bisküvileri kıyamet deposunda saklanacak

Oreo bisküvileri kıyamet deposunda

Belki de en çok sevilenler arasında yer alan Oreo bisküvileri, kıyamet deposunda saklanacak. Bu gerçekten de gelmiş geçmiş en iyi reklam olabilir.

Yeni reklam stratejilerinden bir tanesi de Oreo bisküvileri kıyamet deposunda saklanacak haberleri oldu. Herhangi bir marka veya tarif kendisini her zaman için sonsuza kadar devam eder bir şekilde görmek ister. Oreo bisküviler, böyle bir stratejiyi gündeme taşıdı.

Bu bisküvi türünden bahsetmemizin nedeni, kıyamet deposunda saklanması oldu. Küresel Tohum Deposu gibi sistemlerden esinlenerek yapılan bu sistem, en ağır koşullara bile dayanıklı. Asteroid çarpması veya diğer durumlar için ek korumalar alındı.

Kıyamet deposunda neler var?

2018 VP1 asteroidinden korunmak amacıyla inşa edilen bu yapı, en ağır koşullara bile dayanabiliyor. Bu sayede, Dünya zorlu süreçlerden geçse bile yine de içerdekileri koruyabilme özelliğine sahip. Buranın içerisinde Oreo bisküvilere ek olarak süt tozu ve bisküvilerin tarifi gibi ek bilgiler yer alıyor.

Oreo bisküvileri kıyamet deposunda

Bisküvilerin nasıl yapıldığı zaten herkes tarafından merak konusu. Evde deneseniz bile aynısını yapamayacağınız bu bisküviler, şu anda kıyamet deposunda saklanmaya başlandı bile. Olur da 2018 VP1 asteroidi Dünyayı yok ederse Oreo bisküvilerin burada korunması amaçlanıyor. Böylece hiçbir aksi durum yaşanmadan Oreo bisküviler hayatına devam edebilecek.

Koordinatları 78 ° 08’58.1 K, 16 ° 01’59.7 ″ D olarak verilen bu depo, sonsuza kadar orada kalacak. Sizce bu tür sistemler gerçekten de koruma sağlayabilecek mi? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.