Oppo’dan yeni kablosuz kulaklık: Enco Free 2i

Oppo da otomobil üretecek

Oppo 25 Kasım günü yeni bir etkinlik düzenleyecek. Şirket bu etkinlikte yeni kablosuz kulaklık modelini de görücüye çıkartacak.

Oppo’dan yeni kablosuz kulaklık: Enco Free 2i. Çin merkezli teknoloji devi olan Oppo, 25 Kasım 2021 tarihinde yeni bir etkinlik düzenleyecek. Şirketin bu lansmanda Reno 7 ailesini tanıtması bekleniyor. Ancak gelen bilgiler, Oppo’nun yalnızca yeni telefonlarını değil, bir kablosuz kulaklık modelini de görücüye çıkartacağını bizlere söylüyor. Gelin şimdi Enco Free 2i olarak isimlendirilen kulaklığın özellikleri ve fiyatını mercek altına alalım.

Oppo’dan yeni kablosuz kulaklık: Enco Free 2i

Oppo Enco Free 2i kutudan üç kulaklık ucu, USB-A – USB-C kablosu ve şarj kutusu ile beraber çıkacak. Beyaz renk ile tanıtılacak olan cihazın başka bir renk seçeneğine sahip olup olmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Oppo’dan yeni kablosuz kulaklık

Bluetooth v5.0 bağlantı teknolojisi ile kopma riskini en aza indirecek olan Enco Free 2i, suya ve toza da dayanıklı olacak. Pil kapasitesi henüz ortaya çıkmayan cihaz için hızlı şarj desteği sunulmayacağını da belirtmeden geçmeyelim.

Oppo Enco Free 2i için belirlenecek olan fiyatın 95 dolar civarında olacağı ifade ediliyor. Kulaklık hakkındaki detayları daha net şekilde 25 Kasım’da öğrenebileceğiz. Biz de tanıtımın gerçekleştiği an cihazın özellikleri ve fiyatını sizlerle paylaşıyor olacağız. Bildiğiniz üzere özellikle Oppo Reno 7 serisi fazlasıyla merak ediliyor. Bu telefon hakkındaki net bilgileri de aynı gün sitemizde bulabilirsiniz.