Oppo Watch Türkiye fiyatı belli oldu

OPPO Watch

Oppo’nun ilk akıllı saati Oppo Watch’ın ülkemizdeki satış fiyatı da belli oldu. İşte Oppo Watch ile ilgili detaylar.

Şimdiye kadar ürettiği akıllı telefonlarla dikkatleri üzerine çeken Oppo artık akıllı saat de üretiyor. Kısa bir süre önce ilk akıllı saat modelini Çin’de satışa sunan Oppo şimdi de şansını Türkiye pazarında deneyecek.

Oppo’nun ilk akıllı saatinin ülkemizdeki fiyatına değinmeden önce özelliklerini bir hatırlayalım. Oppo’nun akıllı saatinde Qualcomm imzalı Snapdragon Wear 3100 yonga seti bulunuyor. Bu yonga seti 1GB RAM ile desteklenmiş durumda. 8GB’lık dahili depolama alanına sahip olan saat Android Wear OS işletim sistemini kullanıyor.

46mm ve 41mm’lik iki farklı opsiyonla satılacak olan saatte 1.91 inçlik AMOLED ekran yer alıyor. 402 x 476 piksel çözünürlüğünde olan bu ekranın gövdeye oranı ise yüzde 64.7.

430 mAh’lık bir pille gelen akıllı saat dış etkenlere karşı Schott Glass ve Corning Gorilla Glass teknolojisiyle korunuyor.

İşte Oppo Watch Türkiye fiyatı

Şimdi gelelim Oppo Watch’ın ülkemizdeki satış fiyatına. Oppo bu saatin Avrupa’daki satış fiyatını 246 euro olarak duyurmuştu. Açıkçası bu fiyat Avrupa için bile fazla gelmişti.

oppo watch

Saatin Türkiye’deki fiyatı ise 2300 TL olarak belirlendi. Açık konuşmak gerekirse bu fiyatın ortalama olduğu söylenebilir. Lakin Huawei’nin 1200 – 1500 TL arasına satılan Watch GT serisini de unutmamak gerekiyor. Bakalım Oppo bu fiyat etiketiyle aradığını bulabilecek mi? Bekleyip göreceğiz.

Huawei 2021 yılında dibi görebilir