Oppo Reno2 için ilk tanıtım videoları yayınlandı

oppo reno2 2

Bugün tanıtılan yeni Oppo Reno2 modelleri için ilk tanıtım videoları yayınlandı. Yayınlanan ilk videolar 4 ana kameraya odaklanıyor. İşte detaylar.

Kısa süre önce ülkemizde de kurumsal olarak hizmet vermeye başlayan Oppo, bugün  yeni Reno2 modellerini tanıttı. Çinli üretici düzenlediği özel etkinlikte Oppo Reno2, Reno2F ve Reno2Z modellerini görücüye çıkardı.

20x’e kadar zoom yapma özelliği bulunan 4 ana kamera ile gelecek Reno2, şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış durumda. Elbette yeni Reno modelinin piyasadaki cihazlara kafa tutup tutamayacağı şimdilik belli değil.

Malum, söz konusu kamera olduğunda akıllı telefon sektöründe muazzam bir rekabet olduğunu görüyoruz. Şu anda kamera performansı en iyi olan model Galaxy Note 10 Pro 5G. En azından DxOMark verileri bize bunu gösteriyor. Oppo Reno2’nin Note 10 Pro 5G’yi tahtından indirip indiremeyeceği ise bir diğer soru işareti. Tabi ki yakın zamanda tanıtılacak olan Mate 30 Pro’nun da kamera tarafında önemli bir rakip olduğunu hatırlatmamız gerekiyor. Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri Reno2 modelleri için yayınlanan videolar ile başbaşa bırakalım.