Oppo Reno2 Z kamera performansına örnek fotoğraflarla bakıyoruz

16 2

#İŞBİRLİĞİ

Son dönemde ürettiği pop-up kamera sistemli telefonlarla adından söz ettiren Oppo, bu akıma yeni bir örnekle daha karşımızda. Oppo Reno2 Z, yalnızca gelişmiş kamera sistemleriyle değil, aynı zamanda şık tasarımı ve büyük ekranıyla da dikkatleri üzerine topluyor.

Oppo Reno2 Z kamera performansına örnek fotoğraflarla bakıyoruz

Oppo Reno2 Z’nin 6.5 inç değerde ekranı var. 2340*1080 çözünürlük sunan bu ekran, Amoled teknolojisi üzerine inşa edilmiş ve hem iç hem de dış mekan kullanımlarında iyi bir parlaklık, iyi bir netlik kalitesi sunuyor. Uzun süreli kullanımlarda gözlerinizin zararlı mavi ışıklardan korunması için gece modunu da aktifleştirebiliyorsunuz.

Telefonda MediaTek Helio P90 (MT6779) çipseti, 8GB RAM ve 128GB dahili depolama mevcut. Android 9 işletim sistemi ve Oppo’nun hazırladığı akıcı arayüz ile kullanım gayet kolay. Bu telefonda pek çok oyun ve uygulamayı rahatlıkla oynayabilirsiniz. Her zaman büyük ekranlı telefonlar için dediğimiz gibi bu telefonda da bir şeyler izlemek, oynamak ve okumak gayet zevkli.

op3

Oppo Reno2 Z: Büyük ekran, pop up kamera ve dahası

Reno2 Z’nin bir diğer dikkat çeken tarafı da kameraları. Arka tarafta toplamda 4 kameradan oluşan özel bir sistem var. 48+8+2+2MP’den oluşan bu sistemle 4K videolar çekebilir, 119 derecelik geniş açıda fotoğraflar çekebilir, bokeh efektli fotoğraflar çekebilir, hızlı videolar ve yavaş videolar kaydedebilirsiniz.

Ön taraftaki selfie kamera ise 16MP değerde ve pop-up sistemi iyi çalışıyor. Yetkililer, bu mekanik sistemin yıllarca rahatlıkla kullanılabileceğini belirtiyor. Ön kamera tarafında da en dikkat çekici özellik olarak bokeh efektli videolar çekebildiğinizi belirtelim. Hem ön hem de arka kameraların özellikle iyi ışıklı ortamlarda başarılı sonuçlar verdiğini söyleyebiliriz.

Oppo Reno2 Z’de 4000mAh pil var. Oppo’nun VOOC 3.0 hızlı şarj teknolojisine destek veren pil, sıfırdan %51’e yarım saatte şarj olabiliyor. Telefon, normal kullanımda tek şarj ile 2 günü rahatlıkla çıkarabiliyor. Eğer sosyal medya ve video odaklı hareket ederseniz tek şarj ile bir günü tamamlayabiliyorsunuz. Bu da iyi bir detay.

Normal modda

Oppo Reno2 Z'nin kamera performansına örnek fotoğraflarla bakıyoruz

Zoom ileOppo Reno2 Z'nin kamera performansına örnek fotoğraflarla bakıyoruz

Ekstra zoom ile Oppo Reno2 Z'nin kamera performansına örnek fotoğraflarla bakıyoruz

Ultra geniş açı modunda

Oppo Reno2 Z'nin kamera performansına örnek fotoğraflarla bakıyoruz

Diğer ekran görüntüleri için lütfen sayfa değiştiriniz.