Huawei MediaPad M6 Turbo Edition duyuruldu! İşte özellikleri!

Huawei MediaPad M6 Turbo Edition

Huawei, merakla beklenen yeni tabletini tanıttı. Peki, Huawei MediaPad M6 Turbo Edition özellikleri ile iPad Pro modellerine rakip olabilecek mi?

Tablet segmentine iPad modelleri ile hükümdar olan Apple, rakiplerinin bu segmentte boy göstermesinin önüne geçmişti. Samsung gibi bir dev ismin bile amiral gemisi tablet tanıtmamasının ardından, tablet sektörünün tamamen Apple’ın eline geçeceği söyleniyordu. Ancak Çinli teknoloji devi Huawei bu söylemlere aldırış atmadı ve karşımıza yeni tableti ile çıktı.

MediaPad M6 Turbo Edition olarak lanse edilen tablet, 8.4 inç büyüklüğünde 2560 x 1600 piksel çözünürlüğünde IPS LCD ekran ile geliyor. Gücünü Huawei’nin kendi işlemcisi olan Kirin 980’den alan tablette 6 GB RAM yer alıyor. 128 GB dahili depolama birimi ile gelen MediaPad M6 Turbo Edition, microSD kart ile 512 GB’a kadar hafıza arttırım imkanı sunuyor.

Huawei Mate 30 Play Store gibi Google servislerine sahip olmayacak!

Tabletinde sıvı soğutma sistemi kullanan Huawei, 13 Megapiksel arka ve 8 Megapiksel ön kameraya yer veriyor. 6.100 mAh kapasiteli bataryadan beslenen MediaPad M6 Turbo Edition, LTE ve Wi-Fi sürümleri ile geliyor.

379 dolardan başlayan fiyatlar ile satışa sunulacak olan MediaPad M6 Turbo Edition, bakalım Türkiye pazarına giriş yapacak mı?

Huawei MediaPad M6 Turbo Edition