OPPO Reno 8 fotoğrafları ortaya çıktı

Teknik Servis Noktası

OPPO Reno 8’in gerçek görüntüleri ortaya çıktı. Cihaz sertifika programında da onaylanırken, ilk olarak vatanı Çin’de piyasaya sürüldükten sonra Avrupa pazarında olacak.

OPPO Reno 8’in altta paylaştığımız fotoğrafı paylaşıldı. Cihazın aslında tam olarak hangi modele ait olduğu söylenmese de OPPO Reno 8’in vanilya modeline ait olduğu belirtiliyor. Cihazın Mayıs ayında ilk olarak Çin’de piyasaya sürülmesi beklenirken daha sonra aynı isimle Avrupa pazarında olması bekleniyor.

OPPO Reno 8

Cihaz önceki modeldeki delikli ekran tasarımını koruyor. Anlık görüntü ayrıca yaklaşmakta olan Snapdragon 7 serisi yonga seti tarafından desteklendiğini de ortaya koyuyor. 2,36 GHz hızında çalışan 4 adet Cortex A710 CPU çekirdeği, 1,80 GHz hızında çalışan 4 adet Cortex A510 CPU çekirdeği ve bir Adreno 662 GPU içeren 4nm bir yongadır. Yonga setinin Mayıs ayında Snapdragon 7 Gen 1 adıyla piyasaya çıkması bekleniyor. Redm, Reno8’in SD7G1 ile gelen ilk cihaz olacak.

Önceki raporlar, OPPO Reno8’in model numarasının PGAM10 olduğunu iddia etmişti. Cihaz , 3C’nin veritabanında 11V/7.3A şarj cihazı ile açılır ve bu, 80W hızlı şarj desteği taşıyacağını gösteriyor.

OPPO Reno 8

DCS tarafından yapılan önceki bir sızıntıya göre Reno8, FHD+ çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı sunan 6,5 inç OLED panele sahip. Telefonda Snapdragon 7 Gen 1 işlemci, LPDDR5 RAM, UFS 3.1 depolama alanı ve 4.500 mAh pil bulunacak. Arka kamera kurulumu 50 megapiksel Sony IMX766 ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş lens ve 2 megapiksel makro/derinlik kameradan oluşacak. Cihaz, ColorOS UI üstte olacak şekilde Android 12 işletim sistemi üzerinde çalışacak.

Intel ve TSMC yeni fabrikalarını kurmaya hazırlanıyor