Oppo Reno 6 Pro, Reno 6 Pro + özellikleri sızdırıldı

Oppo Reno 6 Pro, Reno 6 Pro + özellikleri sızdırıldı

Oppo Reno 6 serisi yaklaşıyor ve bugün Çin’den bir haber Reno 6 Pro ve Reno 6 Pro + akıllı telefonlarının iddia edilen özelliklerini ortaya çıkardı. Kaynağa göre, Plus olmayan telefon bir Dimensity 1200 yonga setine sahipken, serinin en premium üyesi Snapdragon 870 üzerinde çalışacak.

2021’in ikinci yarısına geçerken Oppo, Oppo Reno 6 serisini Çin’de tanıtmaya hazırlanıyor. Hatırlarsanız, Reno5 serisi, Aralık ayında şirketin anavatanında büyük çıkışını yaptı. Bu cihazlar yavaş yavaş farklı isimlerle diğer ülkelere ulaştı. Şimdi, Reno 5 ailesinin genişlemesi tamamlanmış gibi göründüğüne göre, Oppo, Reno 6 Pro’yu başlatmak ve başka bir lansman serisi başlatmak için son ayarlamaları yapıyor.

Oppo Reno 6 Pro, Reno 6 Pro + özellikleri sızdırıldı

Teknik özelliklerin geri kalanı, gövde ve pil kapasitesinde küçük değişiklikler olan Reno 5 Pro ve Reno 5 Pro + cihazlarına benziyor. Ekran teknolojisinden bahsedilmiyor, ancak önceki iki Reno serisinin de bu tür ekranlara sahip olduğu göz önüne alındığında, Super AMOLED ekrana sahip olacağını söylemek yanlış olmaz. Kameralar ayrıca önceki Reno 5 telefonlarından ödünç alınmışken, Reno 6 Pro artık selefinin piyasaya sürdüğü 4.350 mAh yerine 4.500 mAh hücreye sahip olacak. Reno serisi, Oppo’nun orta kademe kadrosudur ve şirket seriyi altı ay arayla olmak üzere yılda iki kez güncellemektedir. Bu kısa bir süre gibi görünebilir, ancak strateji şirketin dünyanın en büyük dördüncü ve Çin’de 1 numaralı akıllı telefon üreticisi olmasına yardımcı oldu.

Iron Man gerçek oldu: İngiltere Ruslara karşı yepyeni bir ordu kuruyor (Video)