OPPO Reno 5 A, Google Play destekli cihazlar listesinde görüldü

OPPO Reno5 A, Google Play destekli cihazlar listesinde görüldü

Geçen ay, tanınmış haberci Evan Blass, yaklaşmakta olan OPPO Reno 5 A cihazının basın görsellerini paylaştı. Akıllı telefonun Google Play destekli cihazlar listesinde göründüğü anda piyasaya çıkacağı anlaşıldı.

Google Play tarafından desteklenen cihazlar listesi, A101OP ve CPH2199 model numaralarının her ikisinin de Reno 5 A akıllı telefon ile ilişkilendirildiğini gösteriyor. Bir S-Max Japon yayınına göre Reno 5 A Japonya’da piyasaya çıkabilir. A101OP modeli SoftBank aracılığıyla temin edilebilirken, CPH2199 modeli SIM içermeyen bir sürüm olabilir. Bu nedenle, Reno5 A’nın yakında Japonya’da piyasaya çıkması bekleniyor.OPPO Reno 5 A için geçen yıl Japonya’da piyasaya çıkan OPPO Reno 3 A akıllı telefonun yerini alacak deniyor. Telefonun sızdırılan görüntüsü, arkasında geleneksel bir parmak izi tarayıcısı bulunan delikli bir ekrana sahip olduğunu ortaya çıkardı. Telefonun arka tarafına yerleştirilen dörtlü kamera kurulumunda 64 megapiksel birincil kamera bulunuyor.

OPPO Reno5 A, Google Play destekli cihazlar listesinde görüldü

Cihazın siyah beyaz renk seçenekleriyle gelmesi bekleniyor. A101OP model varyantı, Mart ayında Federal İletişim Komisyonu’ndan (FCC) sertifikalandırıldı. Liste, 162 x 74.4 x 8.2 mm boyutlarında ve 182 gram ağırlığında olduğunu ortaya koydu. Liste ayrıca cihazın ColorOS 11 üzerinde çalıştığını ve 4.000mAh pil ile desteklendiğini ortaya koyuyor. Cihazın diğer özellikleri ise gizli tutulmakta. Google Play tarafından desteklenen cihazlar listesine geri dönersek, “Cihaz” sütununda Reno5A ve Reno5 5G için “OP4F1BL1” metninin ortak olduğu bulundu. Bu nedenle, her iki telefon arasında bazı benzerlikler olma ihtimali var.

Poco M3 Pro 5G, ekran ve pili lansmandan önce detaylandırıldı