Oppo Reno 10 Pro+ tasarımı ortaya çıktı

yt

Son sızan bilgiler ile beraber Oppo’nun yeni akıllı telefonunun tasarımı gözüktü. Tahminlere göre sızan bu fotoğraflar Oppo Reno 10 Pro+ cihazına ait.

Sızan telefon şeması ile beraber Reno 10 Pro+ hakkında bazı bilgiler edinmemizi sağlıyor. Paylaşılan görüntülerde Reno 10 Pro+ ince çerçeveli, ortalanmış delikli bir ekrana sahip olarak görülebilir. Telefonun üst çerçevesinde bir kulaklık bulunur, sol tarafında ses düğmeleri bulunur ve sağ tarafta güç tuşu bulunuyor.

Oval şekilli kamera adası, telefonun arka kabuğunda yer alıyor. En üstteki iki kameranın altında kare şeklinde bir periskop zum lens bulunur. Kamera modülünde ayrıca bir çift LED flaş ünitesi ve “Powered by MariSilicon X” markası yer alıyor.

Reno 10 Pro+

Reno 10 Pro+’ın PHU110 model numarası ile gelmesi bekleniyor. Cihazın arka kamera sisteminin 50 megapiksellik Sony IMX890 birincil kamera, 8 megapiksellik Sony IMX355 ultra geniş lens ve 2x optik yakınlaştırma sunması muhtemel olan belirsiz bir periskop kameradan oluşacak.

OLED panelinin 1.5K çözünürlük, 120Hz yenileme hızı ve ekran altı parmak izi tarayıcı sunması bekleniyor. Cihazın, TSMC’nin N4 işlemiyle oluşturulmuş yüksek performanslı bir yonga setine sahip olduğu söyleniyor. 4.700 mAh çift hücreli pil paketi olması muhtemeldir. OPPO Reno 10 serisinin Çin’de 2023’ün ortalarında ortaya çıkacağına dair spekülasyonlar yaygın.

İlgili bir haberde DCS, Find X6 serisinin yanı sıra periskop kameralı iki Oppo telefonu daha olduğunu iddia etti. Bunlardan biri Reno 10 Pro+ gibi görünürken diğer model hakkında net bir bilgi yok.

 

Samsung, Galaxy S23 serisiyle yazılım güncellemesi de çıkarabilir