Oppo kamera tarafını güçlendirmek için farklı işbirliklerine gidecek

Oppo Reno 8T 3

Şu sıralar bir çok akıllı telefon üreticisi, kamera tarafında farklı markalarla işbirliği yapıyor. Bu markalar arasında Sony, Zeiss, Leica ve Kodak gibi fotoğraf sektörünün önde gelen isimleri bulunuyor. Görünen o ki önümüzdeki süreçte bu işbirliklerine yenileri eklenecek.

Oppo kamera tarafını güçlendirmek için farklı işbirliklerine gidecek. Son dönemde ülkemizdeki kurumsal faaliyetlerini hızlandıran Oppo, üst segmentteki satışlarını da arttırmak istiyor. Çinli üretici üst segmentteki satışlarını arttırmak için kamera tarafına öncelik vererek DxOMark’ta zirveye yerleşme amacında.

Oppo Reno 8T 3

Peki Oppo bunu nasıl başaracak? Aslında Çinli üretici bu konuda rakiplerine benzer bir strateji izleme kararı aldı. Malum söz konusu akıllı telefon kameraları olduğunda işin içerisine zaman zaman farklı profesyoneller de dahil olabiliyor. Keza bu örneği şimdiye kadar defalarca gördük.

Oppo Reno 5 Gaming Edition geliyor!

Oppo kamera tarafını güçlendirmek için farklı işbirliklerine gidecek

Basit bir örnek vermemiz gerekirse, şimdiye kadar çıkardığı modellerle DxOMark’ta zirveye oynayan Huawei, genel olarak Leica ile birlikte çalışıyordu. Aynı şekilde Nokia da uzun süredir Zeiss ile iş birliği içerisindeydi. Şimdilerde ise Leica Xiaomi ile Zeiss ise Vivo ile çalışıyor.

Şimdi Oppo da amiral gemisi modellerinde danışmak üzere bir partner ile işbirliğine gitmeye hazırlanıyor. Ortaya çıkan son haberlere göre Oppo, profesyonel kamera sektöründeki önemli isimlerden biri olan Kodak ile iş birliğine gidecek.

oppo find x6 pro

Kodak ve Oppo işbirliğinde üretilen kameraların yalnızca amiral gemisi modellerinde kullanılacağını belirtelim. Bu sayede Oppo’nun üst segment cihazları daha başarılı kamera kurulumu ile daha büyük kitlelere ulaşabilecek.

Umarız Oppo Kodak ile birlikte geliştirdiği bu modelleri ülkemizde de satışa sunar.

Apple ekran altı kamera konusunda ilk adımları atıyor!