Oppo A9x özellikleri sızdırıldı

oppo

Oppo’nun orta segmente hitap eden yeni modeli Oppo A9x ortaya çıktı. İşte Oppo A9x özellikleri ve telefon hakkındaki diğer detaylar.

Kısa süre önce ülkemizde de kurumsal olarak hizmet vermeye başlayan Oppo orta segmente hitap eden yeni bir model tanıtacak. Geçtiğimiz ay tanıtılan Oppo A9’un güncellenmiş versiyonu olan Oppo A9x özellikleri itibariyle orta seviyeye hitap eden bir model olacak.

Oppo A9x, MediaTek tarafından üretilen Helio P70 yonga setinden güç alacak. Sistemini 6GB RAM ile desteklemesi beklenen modelin 128GB’lık dahili depolama alanına sahip olacağı belirtiliyor.

Oppo A9x özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı

1080p+ çözünürlüğünde 6.53 inçlik LCD ekrana sahip olan telefon damla çentikli bir tasarım çizgisine sahip olacak. Hayli ince çerçevelere sahip olduğu belirtilen modelin ekran gövde oranının yüzde 90.7 olduğu iddia ediliyor.

4020 mAh kapasitesine sahip ortalama bir bataryadan beslenecek olan Oppo A9x, VOOC 3.0 20W hızlı şarj teknolojisini de destekleyecek.

Arka tarafında 48MP + 16MP’lik çift ana kamera modülü yer alan telefonda, kameraların hemen altına konumlandırılmış olan fiziksel parmak izi okuyucusu sensörü de yer alıyor. 16MP’lik selfie kamerasına yer verilen model, kamera anlamında kullanıcıların beklentisini karşılayabilecek gibi görünüyor.

İlk etapta yalnızca Çin’de satışa sunulacak olan modelin fiyatı 2000 yuan civarında bir fiyata sahip olması bekleniyor. Bu da yaklaşık olarak 290 ABD dolarına denk geliyor.

Açıkçası OppoA9x özellikleri göz önüne alındığında bu fiyatın hayli uygun olduğu söylenebilir.

Asus Zenfone 6 tanıtıldı! İşte özellikleri