Yarın tanıtılacak Oppo K10x’in özellikleri sızdırıldı

Oppo K10 2

Çinli telefon üreticisi Oppo’nun yarın düzenleyeceği etkinlikte resmi olarak tanıtacağı yeni akıllı telefonu Oppo K10x’in teknik özellikleri sızdırıldı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Oppo, bu yıl çıkardığı akıllı telefonlara yenilerini eklemeye devam ediyor. Şirket yarın da Oppo K10x’i resmi olarak tanıtacak. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan afişi sayesinde tasarımını görme şansı yakaladığımız telefonun teknik özellikleri de tanıtım etkinliğine kısa süre kala belli oldu. Yarın resmi olarak tanıtılacak Oppo K10x’in teknik özellikleri sızdırıldı.

Tasarımıyla Realme 9 Pro’yu andıran K10X, geçtiğimiz günlerde PGGM10 model numarasıyla TENAA’da görüldü. TENAA’da yer alan bilgilere göre Oppo’nun yeni telefonu Snapdragon 695 yonga setinden güç alacak.

Oppo K10x

Telefonun üçlü arka kamerasının ana lensi 64 megapiksel. Ona 8 megapiksellik geniş açılı lens ve 2 megapiksellik derinlik sensörü eşlik ediyor. Selfie kamerası ise 16 megapiksel.

Yine TENAA’da yer alan bilgilere göre telefonun batarya kapasitesi 5000 mAh. Daha önce yayınlanan tanıtım afişi, 5000 mAh’lık bu bataryanın 67W hızlı şarj özelliği ile doldurulabileceğini göstermişti. K10X’in diğer özellikleri arasında güç tuşuna yerleştirilmiş bir parmak izi sensörü, 3.5mm ses girişi ve microSD hafıza kartı desteği bulunuyor.

Telefonun dahili depolama alanı ve RAM kapasitesi gibi merak edilen diğer tüm detaylar, yarın telefonun resmi olarak tanıtılmasıyla birlikte netlik kazanacak. Aynı şekilde telefonun çıkış tarihi ve fiyatının da yarın düzenlenecek etkinlikte paylaşılması bekleniyor.

Tekken 8 yayınlanan fragmanla duyuruldu