Oppo AX5’in yeni görüntüleri sızdırıldı

Oppo AX5

Çok yakında resmen tanıtılması beklenen Oppo AX5’in yeni görüntüleri sızdırıldı. Böylece telefonun özelliklerinden sonra tasarımı da netlik kazanmış oldu.

Hatırlayacağınız gibi bir süre önce gelen söylentilerde Oppo’nun popüler telefonu R15’in yeni bir versiyonunu satışa çıkaracağı iddia edilmişti. Bu telefonun Oppo R15 Neo adıyla satışa sunulacağı konuşuluyordu. Ancak gelen son bilgiler Oppo’nun yeni telefonu için farklı bir strateji izleyeceğini gösteriyor.

Oppo AX5 çok yakında tanıtılacak

Oppo bunun yerine yeni telefonunu A5X adıyla satışa sunmaya karar verdi. Son günlerde gelen sızıntılar sayesinde teknik özellikleri netlik kazanan A5X, bugün de sızdırılan yeni görüntüleriyle gündeme geldi. Bu sayede telefonun tasarımı da net bir şekilde görülmüş oldu.

6.2 inç ekrana sahip A5X, cam arka panel ve çentikli ekranla geliyor. Telefonun arka yüzünde çift arka kamera yer alıyor. Arka panelde parmak izi sensörü yer almaması ise dikkat çekiyor.

Snapdragon 450 yonga seti kullanan telefonun teknik özellikleri arasında 3/4 GB RAM, 64 GB depolama alanı, 13 + 2 megapiksel arka kamera ve 8 mepapiksel selfie kamerası yer alıyor.

Oppo’nun yeni telefonunu 260 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunacağı söyleniyor.

Eş zamanlı çeviri yapan kulaklık LG TONE Platinum SE