Oppo Game Color Plus ile oyun grafiklerini iyileştirecek

Oppo Game Color Plus

Oppo Game Color Plus teknolojisini tanıttı. Oppo ve Qualcomm tarafından geliştirilen Game Color Plus teknolojisi sayesinde mobil oyunlar daha iyi görünecek.

Çinli teknoloji üreticisi, Şanghay’da Chinajoy oyun fuarında Game Color Plus adlı bir teknolojiyi sergiledi. Game Color Plus teknolojisi oyun görüntülerinin kalitesini arttırmak için kullanılacak. Oppo ve Qualcomm tarafından teknik işbirliğinin bir sonucu olan Game Color Plus, mobil oyunlar için gelişmiş bir ekran efekti sunacak.

Qualcomm Snapdragon Elite Oyun Desteği ve Snapdragon’un kendinden uyarlamalı teknolojisi olan Game Color Plus oyun görsellerinin kalitesini, özellikle oyun sahnelerinin detayları, renk doygunluğu ve kontrastını önemli ölçüde arttırıyor.

Xiaomi Pocophone F1 fiyatı düşüyor!

Game Color Plus aynı zamanda oyunun görsel sunumunda ince ayar yapma yeteneğine sahip. Bu sayede oyunlar daha akıcı bir şekilde oynanabiliyor.

Oppo Game Color Plus

Yukarıdaki görselde sağ tarafta PUBG Mobile‘ın bu teknolojiyi kullanmıyorkenki hali sol tarafta ise Game Color Plus açık hali yer alıyor. Bu teknoloji hem görselleri iyileştiriyor hem de pilden tasarruf etmenizi sağlıyor. Şimdilik bu teknolojinin hangi Oppo modellerinde kullanılacağı bilinmiyor. Ancak tahminlere göre 2020 yılında tanıtılacak olan modellere bu teknolojiye yer verilecektir.