Oppo R11s tanıtıldı! İşte özellikleri

oppo r11s

Oppo’nun bir süredir söylenti halindeki modeli R11s sonunda resmiyet kazandı. Oppo R11s yenilenen tasarım anlayışı, yüz tanıma özelliği ve SD 660 yonga seti ile ön plana çıkan bir telefon. Oppo bu telefonda “Crescent Arcs” isimli yeni bir teknoloji de kullanmış.

Oppo R11s, ColorOS 3.2 ile gelecek

Akıllı telefon pazarının en çok sevkiyat gerçekleştiren ilk 5 isminden biri olan Oppo, geçtiğimiz gün orta segmentteki yeni modelini tanıttı. Oppo R11s ismi ile tanıtılan cihaz, tasarımı ve teknik özellikleri ile dikkatleri üzerine çekti.

Gücünü Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 660 yonga setinden alan Oppo R11s, sistemini 4GB RAM ile destekliyor. 60fps’te oyun oynarken bile yüksek bir performans sergileyen telefonun dahili depolama alanı ise 64GB.

2160×1080 piksel çözünürlüğünde 6.01 inç AMOLED ekran ile gelen telefonda Corning Gorilla Glass 5 teknolojisinden de faydalanılmış.

Ön tarafında 20MP’lik bir kamera bulunduran cihazın arka kısmında ise 16MP+20MP’den oluşan bir çift kamera modüşü mevcut.

ColorOS 3.2 ile gelecek olan telefonun performans ve verimlilik açısından üst düzeyde olduğu iddia ediliyor. Yüz tanıma sistemine de sahip olan Oppo R11s’in bu yöntem ile 0.08 saniyede kilidini açabildiği belirtiliyor. (Bu sürelere telefonu kaldırıp, yüzün pozisyonunu ayarlama süreleri dahil değildir)

Oyun oynarken parmakların ses kanallarını kapatmasını engelleyen “Crescent Arcs” teknolojisine de sahip olan telefonun 10 Kasım’da satışa sunulması planlanıyor.

İlk etapta yalnızca Çin‘de satışa sunulacak olan telefonun global pazarda boy gösterip göstermeyeceği ise netlik kazanmış değil.

HTC U11 Plus, Google Pixel 2 çakması mı?