OPPO Find X3 serisi için 3 yıllık güvence

b32

Akıllı telefonlarda sistem güncellemeleri için firmalar çok fazla efor sarfetmek zorunda kalıyor. Ayrıca bir pazarlama stratejisi olduğu için genellik firmalar bu süreyi 2 yıl ile sınırlı kılıyor. Şimdi bu durum Oppo , Find X3 serisi ile değişecek gibi.

Hızla yükselen Çinli marka Oppo , Find X3 serisi premium akıllı telefonları için en az üç yıllık yazılım desteği olacağını iddia ediyor.  Akıllı telefonlarda genel olarak iki yıllık yazılım güncellemeleri mevcut, ancak Oppo, Find X3 modellerinin güvenlik yamaları için ek bir yıl destek alacağını söylüyor.

Android Planet’ten gelen raporlara göre, Çinli şirket nihayetinde Find X3 serisi için yazılım desteğini dört yıla çıkarmayı umduğunu söylüyor. Ancak Oppo, seri için dört yıllık genişletilmiş yazılım desteğinin ne kadar uygun olduğunu görmek için araştırmanın hala devam ettiğini söylüyor.

OPPO Find X3 serisi için 3 yıllık güvence

Açıklamaya göre, Oppo Find X3 serisi, mevcut Oppo politikası iki güncelleme olarak kalsa da, üç adede kadar Android sistem güncellemesi için geçerli olacak. Üst düzey Oppo FindX3 serisi orijinal olarak Android 11 ile birlikte geldiğinden, mevcut olduğunda Android 12 ve Android 13 güncellemelerini alacaklar. Ürünleri için mevcut olacak sistem güncellemelerinin sayısı konusunda üreticiler arasında bazen keskin farklılıklar olduğu gözlemleniyor.

X3 Pro, Oppo’nun mevcut amiral gemisi modeli ve pazar liderlerinin diğer üst düzey modelleriyle rekabet etmek için iyi bir şekilde donatılmış. Amiral gemisi FindX3 Neo ve X3 Lite ile birlikte tanıtıldı ve yaklaşık 1.400 dolara mal oldu. Oppo, amiral gemisi modeline Samsung’un Galaxy S21 Ultra , Xiaomi’nin Mi 11 Pro ve OnePlus 9 Pro ile ayak uydurmayı umuyor.Find X3Pro mükemmel bir tasarıma, güçlü bir donanıma ve kamera sistemine ve diğer etkileyici özelliklere sahiptir. Qualcomm’un Snapdragon 888 yonga seti, mevcut 5G desteği ile onu güçlendiriyor. X3 Pro’nun 4500 mAh bataryası 65W süper hızlı şarj ve kablosuz şarj özelliğine sahip.

Nisan ayının en iyi telefonu Black Shark 4 Pro