Lenovo Vibe X3’ün çıkış tarihi belli oldu!

lenovo vibe x3 modeli

Akıllı telefon sektöründe son yıllarda yaptığı atakla dikkat çeken Lenovo, yeni modeli Vibe X3’ün tanıtımı için davetiye dağıtımına başladı. Lenovo Vibe X3’ün teknik özellikleri ve daha fazlası haberimizde.

lenovo-vibe-x3-modeli

Çinli Lenovo son yıllarda akıllı telefon pazarında önemli bir atağa kalkmış, ülkemizde de uygun fiyatlarıyla dikkat çeken bir marka olmuştu. Firma şimdi Vibe model ailesine yeni bir ürün eklemek üzere. Çin’de ortaya çıkan bir davetiyede Lenovo Vibe X3 modeline işaret edildi ve modelin ne zaman tanıtılacağı belli oldu. Lenovo Vibe X3 modeli 16 Kasım’da yani önümüzdeki hafta duyurulacak.

Lenovo Vibe X3 modelinin teknik özelliklerine ise TENAA’da rastlandı. Sertifika alırken görüntülenen Lenovo Vibe X3 modeli hakkındaki çoğu detayı sizlere aktaracağız.

Modelde ilk olarak 5.5 inç büyüklüğünde ve 1080p çözünürlük sunacak bir ekran kullanılacağını belirtelim. Bu ekranın altında Qualcomm Snapdragon 808 yongası bekleniyor. LG Nexus 5X modelinde de kullanılan bu 6 çekirdekli işlemciye 3 GB RAM eşlik edecek. Model, Android 5.1.1 Lollipop sürümüyle karşımıza çıkacak ancak daha sonra Android 6 Marshmallow güncellemesini alacak.

21 MP çift LED flaşlı arka kamera ve 8 MP çözünürlüğe sahip özçekim kamerasıyla model, kamera konusunda kullanıcıları memnun edecek gibi duruyor. 175 gram ağırlığa sahip olacak olan Lenovo Vibe X3 modelinin ölçüleri 154 x 76.4 x 9.4 mm olacak. Orta ve üst seviye arasında konumlandırılan Lenovo Vibe X3’ün ülkemizde de satışa çıkması bekleniyor.

Uygun fiyata yenilenmiş M8