Oppo Find X3 Pro Mars Exploration Edition duyuruldu

Oppo Find X3 Pro Mars Exploration Edition duyuruldu

Çin’in Tianwen-1 uzay aracı Mars’a başarıyla indi ve bu göreve bir övgü olarak Çinli telefon üreticisi Oppo Find X3 Pro Mars Exploration Edition adlı özel bir Find X3 Pro sürümünü duyurdu.

Oppo Find X3 Pro Mars Exploration Edition yeni bir gri boya işi ile geliyor. Halihazırda mevcut olan Mavi, Beyaz, Parlak Siyah ve Kozmik Mocha renk gruplarına katılan amiral gemisi için beşinci renk seçeneği kazanıyor. Oppo, gri modelin uzaydan ilham aldığını ve telefonun arka panelinin, uzaydan gelen malzemelerin dokusunu elde etmek için metalik parlaklığa sahip yüksek sisli AG Camdan yapıldığını söylüyor.

Oppo Find X3 Pro Mars Exploration Edition duyuruldu

Exploration Edition’ın arka kapağında ayrıca Mars 2021 ve Utopia Planitia yazılı. Ek olarak, Find X3 Pro Mars Exploration Edition, Dünya’da çekilen fotoğrafların Mars’a benzer bir görünüme kavuşmasına yardımcı olan üç Mars renk filtresi ile birlikte geliyor. Oppo Find X3 Pro Mars Exploration Edition, özel bir perakende paketinde gelecek ve normal varyantın aksine, bu tek bir bellek yapılandırmasında sunulacak: 16GB RAM ve 512GB depolama. Mars Edition’ın geri kalan teknik özellikleri normal modelle aynı kalacak, yani bir Snapdragon 888 SoC, Android 11 tabanlı ColorOS 11.2, 6.7 “120Hz QHD + LTPO AMOLED ekran, ekran içi parmak izi tarayıcı ve 4.500 mAh pil. 65W kablolu ve 30W kablosuz şarj da olacak. Find X3 Pro Mars Exploration Edition, fotoğrafçılık için toplam beş kameraya sahip:  32MP selfie kamera, arkadaki 50MP birincil, 50MP ultra geniş, 13MP telefoto ve 3MP mikroskop ünitelerinden oluşan dörtlü kamera. OppoFind X3 Pro Mars Exploration Edition 1.090 $ fiyatla satılıyor ve 16 Mayıs’tan itibaren satışlar başlayacak.

POCO M3 Pro 5G, 90 Hz ekran ve Dimensity 700 ile geliyor