Oppo Enco Air 2i fiyatı sonunda netleşti

oppo enco air

Oppo yeni kablosuz kulaklık modelini satışa sunmak için adeta gün sayıyor. İşte Oppo Enco Air 2i’nin özellikleri ve satış fiyatı.

Oppo Enco Air 2i fiyatı sonunda netleşti. Kablosuz kulaklıklar her geçen gün popülaritesini arttırmaya devam ediyor. Artık sektör öylesine büyüdü ve yaygınlaştı ki, neredeyse kablolu kulaklık kullanan kalmadı diyebiliriz. Ancak bu iki teknolojiyi birden deneyimleyen kullanıcıların birçoğu, kablosuz kulaklıklardan yapılan telefon görüşmelerindeki ses kalitesinin, kablolu kulaklıkları henüz yakalayamadığını belirtiyorlar. Tabi her yeni modelde mikrofonun daha da gelişiyor olması, bu fikrin tamamen değişmesine yardımcı olacaktır.

oppo enco x2 1

İşte Oppo tarafından yakında satışa sunulacak olan yeni kablosuz kulaklık modeli de bu yüzden çok önemli. Çinli teknoloji şirketi tarafından geliştirilen ve Enco Air 2i ismi verilen kulaklık, kısa bir süre içerisinde satışa sunulacak.

oppo enco

Oppo Enco Air 2i fiyatı sonunda netleşti

Fiziksel görünümü itibariyle selefine nazaran biraz daha kompakt bir tasarıma sahip olan Enco Air 2i, 10mm’lik ses sürücülerine sahip. Yapay zeka destekli gürültü engelleme teknolojisiyle gelen Oppo Enco Air 2i’de Bluetooth 5.2 bağlantısı mevcut. Tek dolumla 7 saate kadar müzik dinleme desteği sunan Oppo Enco Air 2i, şarj kutusuyla birlikte kullanıldığında ise 28 saate kadar kullanım imkanı sunuyor.

oppo enco air

Gelelim fiyat bilgisine. Oppo’ya yakın kaynaklar tarafından servis edilen bilgilere göre, yeni kablosuz kulaklık modeli 30 dolara satışa sunulacak. Oppo Enco Air 2i’nin çıkış tarihine ilişkin net bir bilgi verilmese de, kulaklığın önümüzdeki hafta içinde raflardaki yerini alacağı düşünülüyor.

Galaxy Z Fold 4 tasarımı canlı canlı sızdırıldı