Yeni iOS 14 özelliği indirmeden kullanım sağlayacak

Yeni iOS 14 özelliği

Gelen bilgilere göre yeni iOS 14 özelliği son derece ilginç detaylara sahip olacak. Kullanıcıların bir süredir talep ettiği indirmeden kullanım gibi bazı ek özelliklerden bahsediliyor. İşte iOS 14 hayranları için haberimizin detayları.

Apple iOS 14 ile birlikte iPhone işletim sistemlerinde farklı bir noktaya ulaşmayı başardı ve yeni iOS 14 özelliği bunun büyük kanıtı. Şirketin özellikle de iPhone içerisindeki kronik sorunları bu güncelleme ile gidermeye çalıştığı biliniyor. Büyük oranda iPhone sorunları giderilirken artık başka bazı özelliklerin kazanılması için çaba harcanıyor. Şimdiki yeni özelliğe göre, Apple üzerinden seçtiğiniz uygulamalara indirmeden göz atabilirsiniz.

Yeni iOS 14 kullanıcıları tatmin edecek

Clips sayesinde iPhone kullanıcıları, bir QR kod taratarak uygulamanın belirli işlevlerine açılan pencerelere ulaşabilecek. Böylece uygulamanın bazı bölümleri kullanılabilir hale gelecek.

Yeni iOS 14 özelliği yakinda

Özelliğin Yelp, DoorDash ve YouTube gibi şirketlerle test edildiği gelen bilgiler arasında. Eğer tüm bu sızıntılar doğruysa, iPhone kullanıcıları iOS 14 ile istedikleri bütün uygulamalara göz atabilecek. Elbette burada çok önemli bir soru ortaya çıkıyor. Apple kullanıcıları uygulamaların ne kadarlık bölümüne göz atabiliyor. Yine gelen sızıntılara göre, uygulama yöneticileri göz atma seviyesine karar verecek.

Apple’dan iOS 14 için önemli satın alma! Dark Sky artık Apple bünyesinde!

Apple tarafından geliştirilen iOS 14 işletim sisteminin kısa bir süre içerisinde tanıtılması bekleniyor. Normal şartlarda daha erken tanıtılması tahmin edilen bu işletim sistemi, ne yazık ki mevcut durumlar nedeniyle ileri tarihlere ertelendi. Nasıl bu özelliği nasıl buldunuz? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.