Opera kripto tarayıcısı iOS cihazlara geliyor

Opera kripto tarayıcısı iOS cihazlara geliyor

Opera, Web3’ü herhangi bir Web2 web sitesi kadar erişilebilir kılacağına söz vermişti. Şimdi özel “Kripto Tarayıcısını” Ocak ayında beta sürümüne başlattı. İşte tüm detaylar.

Şirket, tarayıcıyı o zamanlar Windows, Mac ve Android kullanıcıları için piyasaya sürdü. Ancak iOS cihazlarının sürümü hala kullanıma hazır değildi. Opera şimdi, iPhone’lar ve iPad’ler için Crypto Browser’ın çıktığını ve web sitesinden indirilebileceğini duyurdu. Tarayıcı, Ethereum, Bitcoin ve diğer blok zinciri ekosistemlerini destekleyen yerleşik bir gözetimsiz kripto cüzdanı ile birlikte geliyor. Uygulama kullanıcıların para birimiyle kripto para satın almalarına ve uzantı yüklemeye gerek kalmadan desteklenen herhangi bir jetonla işlem yapmalarına olanak tanıyacak. Buna ek olarak, tarayıcı kullanıcılara Web3 tabanlı NFT’lere ve Polygon ekosistemine dayalı 7.000 hizmete erişim sağlayacak.

Opera kripto tarayıcısı iOS cihazlara geliyor

Tarayıcının diğer özelliklerinden biri, kullanıcıların kripto para birimleri hakkında canlı bilgi ve güncellemeler alabilecekleri bir Crypto Corner başlangıç ​​sayfası olacak. Opera, tarayıcıyı hem kıdemli kripto kullanıcıları için hem de kripto para birimlerinde ve Web3’te gezinme konusunda hala yardıma ihtiyacı olan yeni başlayanlar için tasarladığını söylüyor.

Opera’da Mobil Başkan Yardımcısı Jorgen Arnesen yaptığı açıklamada: “Web3’e olan ilgi artmaya devam ediyor. Crypto Browser Project, Web3 kullanıcı deneyimini basitleştirmek için oluşturuldu” ifadelerini kullandı. Opera, iOS tarayıcısının Etherium Layer 2 standardını destekleyip desteklemediğini açıklamadı. Android sürümü için Katman 2 desteği Şubat ayında başlatılmıştı.

Samsung, LG’den sonra kendi katlanabilir QD-OLED TV’sini piyasaya sürebilir