OnePlus Nord 2 özellikleri tam olarak sızdırıldı

OnePlus Nord 2 özellikleri tam olarak sızdırıldı

OnePlus, en son Nord telefonunu bugün erken saatlerde, orijinal Nord’un yeniden yorumlanmış bir versiyonu olan Nord CE’yi çıkardı. Ancak şirket, aynı zamanda, uygun bir şekilde OnePlus Nord 2 olarak adlandırılacak olan ilk Nord’un halefi üzerinde de çalışıyor. Telefonun tüm özellikleri ise şimdiden açıklandı.

OnePlus Nord 2 ekran içi parmak izi sensörüne sahip olacak. Cihaz MediaTek Dimensity 1200 yonga setini içerecek. Batarya tarafında 4.500 mAh pil ile 6.43 inç FHD+ 90Hz AMOLED dokunmatik ekrana sahip olduğu söyleniyor. Cihaz en az 30W hızlı şarja sahip olacak. Arkadaki kamera adası, sağ alt lensin bir LED ile değiştirilmesi dışında, OnePlus 9 Pro’ya benzeyecek. Ana sensör, OnePlus 9 Pro’daki ultra geniş kamera için kullanılanla aynı olan 50 MP Sony IMX766 olacak. Nord 2’deki ultra geniş, 8 MP’lik bir modül olacak ve ayrıca dekorasyon amaçlı (makro veya derinlik, hangisi olursa olsun) 2 MP’lik bir kamera karşımıza çıkacak.

OnePlus Nord 2 özellikleri tam olarak sızdırıldı

Selfie’ler 32 MP’lik bir sensör tarafından halledilecek, ancak buna orijinal Nord’daki gibi ikinci bir öne bakan kameranın katılıp katılmayacağı belli değil. RAM/depolama kombinasyonları 8/128GB ve 12/256GB olacak. Beklenen yayının 9 Temmuz’da gerçekleşeceği iddia ediliyor. Fiyat açısından, açıklanan özelliklere göre şirketin portföyünde Nord CE’nin hemen bir fiyat etiketine sahip olması muhtemel. Ancak bu konu ve belki daha fazlası yakında netlik kazanacak.

Realme Book sızdırıldı! Muhtemelen 16 Haziran’da Realme Pad ile piyasaya çıkacak