Android Pay destekleyecek HTC modelleri!

android pay destekleyen htc modelleri

Google’ın yeni mobil ödeme sistemi Android Pay, hangi HTC modellerine gelecek? HTC, Android Pay ödeme sistemini destekleyecek olan modellerini resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. Detaylar haberimizde.

android-pay-destekleyen-htc-modelleri

Önümüzdeki haftalarda Android’in mobil ödeme sistemi Android Pay resmi olarak kullanılmaya başlanacak. Kısa bir süre önce Google Play Store uygulama marketi üzerinden resmi Android Pay uygulaması yayınlandı bile. Google, ödeme sistemi konusunda plana uygun hareket ediyor ve 2015 yılı bitmeden bu sistemi aktif olarak devreye sokacak. Peki ama hangi cihazlar Android Pay ödeme sistemini deskleyecek? HTC, bu soruya kendi cihazları üzerinden cevap verdi.

HTC, son üç yıl içerisinde çıkan tüm amiral gemilerine Android Pay desteğini verecek. HTC One M7, One M8 ve One M9 modelleri, Android Pay ile uyumlu olarak çalışacak. NFC destekli ödeme sistemi ayrıca Desire 601, Desire 816 ve Desire 626 modellerinde de kullanılabilecek. Son olarak HTC, Nexus 9 tabletin de Android Pay deskleyeceğini duyurdu. Aşağıdaki listede cihazları ayrıntılı olarak görebilirsiniz.

Bu yol ile HTC’nin bahsi geçen cihazlara Android 6.0 Marsmallow sürümünü duyuracağını söyleyebiliriz. Çünkü Android Pay için gelecek olan güvenlik özellikleri ve iyileştirmeleri Android 6.0 Marsmallow ile daha hızlı yayılacaktır. Android Pay, 2015 yılı içerisinde Amerika’da 700.000 farklı noktada kullanılabilir olacak.

htc-android-pay-destekleyen-modeller

Volkswagen 500.000 aracı geri çağıracak!