OnePlus Buds Pro 2 Lite çıkış tarihi netleşti

oneplus buds

OnePlus, yeni adıyla OnePlus Buds Pro 2 Lite olarak adlandırılan kulaklıklarıyla Çin pazarına giriş yapmaya hazırlanıyor. OnePlus Buds Pro 2R modelinden birkaç özelliği eksik olduğu anlaşılan bu kulaklık, şirketin yeni bir ürünü olarak karşımıza çıkıyor. Resmi duyuruya göre, kulaklıkların Çin’de piyasaya sürülme tarihi 7 Mart olarak belirlendi.

OnePlus Buds Pro 2 Lite çıkış tarihi netleşti. OnePlus Buds Pro 2R, kablosuz şarj ve baş izleme özelliklerini içermeyen standart modelle birçok benzer özelliğe sahip. Kulaklıklar, parlak gövde ve mat üst kısım ile çift tonlu bir tasarıma sahiptir.

oneplus buds

11mm ve 6mm boyutunda çift sürücü ile donatılan Buds Pro 2R, 48dB’ye kadar uyarlanabilir aktif gürültü engelleme ve çevresel sesler için şeffaflık modu sunuyor. Oyun için 54ms düşük gecikme ve LHDC 5.0 ses kodeki destekleniyor.

OnePlus Buds Z

OnePlus Buds Pro 2 Lite çıkış tarihi netleşti

Kulaklıkların baş izleme özelliği olmamasına rağmen, mekansal ses özelliği bulunmakta. Bluetooth 5.2, aynı anda iki cihaza bağlantı sağlamaya izin veriyor. Buds Pro 2R, şarj kutusuyla birlikte toplam 39 saatlik pil ömrü sunuyor. ANC devre dışı bırakıldığında, kulaklıklar tek başına 9 saat çalışırken, özellik açıkken bu süre 6 saate düşecektir.

OnePlus Buds

OnePlus Buds Pro 2 Lite olarak adlandırılan bu yeni kulaklıkların, sadece kablosuz şarj özelliğinden yoksun olması haricinde OnePlus Buds Pro 2R modelinden farklı bir özelliği olmayacağı tahmin ediliyor. Yeni kulaklıkların, hem OnePlus Buds Pro 2 hem de OnePlus Buds Pro 2R modellerinde olduğu gibi, yüksek kaliteli ses deneyimi sunacağı düşünülüyor. OnePlus Buds Pro 2 Lite çıkış tarihi netleşti.

Google yazılımcısından Bing’in yapay zekası hakkında çarpıcı iddia