OnePlus Band 11 Ocak’ta geliyor

oneplus band 11 ocak

OnePlus Band özellikleri ile birlikte tanıtım tarihi de belli oldu. İşte dünyaca ünlü markanın yeni ürününün özellikleri.

OnePlus geçtiğimiz günlerde OnePlus Band adlı kendi fitness takipçisi üzerinde çalıştığını doğrulamıştı. Şimdi şirket, OnePlus Band adlı ilk akıllı bandını 11 Ocak’ta Hindistan’da yerel saatle 11:00’de tanıtacağını duyurdu. Şirket ayrıca akıllı bandın kandaki oksijen doygunluğunu ölçmek için bir SpO2 sensörüyle geleceğini doğruladı.

OnePlus Band, Amazon.in üzerinden satılacak. E-ticaret devi, web sitesinde, giyilebilir cihazın uyku izleme, gerçek zamanlı kalp atış hızı izleme, müzik kontrolü gibi birkaç başka özelliğini ortaya çıkaran bir promosyon sayfası oluşturdu. Cihazın özellikleri arasında suya ve toza dirençli oluşu da dikat çekiyor.  Yeni akıllı saat Yoga, Yüzme ve Kriket dahil toplam 13 egzersiz modunu destekleyecek. Cihazın pil kapasitesi şu anda bilinmemekle birlikte, OnePlus, tek şarjla 14 günlük şarj kapasitesi sunacağını iddia ediyor.

oneplus band 11 ocak
oneplus band 11 ocak

Şirket, yaklaşmakta olan bu fitness takipçisi hakkında henüz herhangi bir bilgi açıklamamış olsa da, raporlar OnePlus Band’ın Hindistan pazarında yaklaşık 34 $ (250 TL) gibi bir fiyatla piyasaya sürüleceğini bildiriyor. Giyilebilir cihazla ilgili yeni bir sızıntı, ürünün dokunmatik giriş desteğine sahip 1,1 inç AMOLED ekrana sahip olacağını iddia ediyor.
Cihaz IP68 sertifikasına sahip olacak. Suya ve toza dayanıklı olması bu sertifikdan gelen bir özellik.

OnePlus akıllı saat, piyasadaki Xiaomi, Realme, Honor ve daha fazlası gibi markaların bir dizi fitness cihazıyla rekabet edecek. Tüm bu cihazlar aynı fiyat aralığında satışa sunuluyor. Yeni akıllı saatin fitness takipçisinin kendisini diğerlerinden nasıl farklılaştırdığını görmek ilginç olacak.

Facebook şifre kırma gerçekten mümkün mü? (2021)