OnePlus artık resmi olarak OPPO’nun bir parçası

OnePlus artık resmi olarak OPPO'nun bir parçası

Haberleriyle tanınan Çin kaynaklı Weibo’da OnePlus şirketinin artık OPPO’nun bir parçası olduğunu yineleyen yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. 

Çinli akıllı telefon üreticileri OnePlus ve Oppo arasındaki ilişkiyi anlamak hiç kolay olmamıştı. Yıllar geçtikçe, OnePlus’ın, iki şirketin telefonlarının bazı ortak noktaları açıkça paylaşmasına rağmen Oppo’dan uzaklaşmak için önemli çabalar sarf ettiği görüldü. Ancak görünüşe göre artık bu durum değişiyor. İki şirket bundan sonra birleşip birlikte yol alabilir. Videoda Find X3 Pro, Reno 4 Pro 5G, OnePlus9 Pro, Reno 5 Pro 5G ve OnePlus7 Pro gibi bir dizi OPPO ve OnePlus’ın ürettiği telefonu gösteriliyor. Ayrıca içinde OPPO’nun marka elçisi ve OnePlus9R için OnePlus pazarlama maskotu Eddie Redmayne ve Ultraman var.Videoda çalan şarkının sözleri, her iki marka arasındaki yeni ilişki hakkında bir hikaye anlatıyor. Ayrıca videonun sonunda “Birlikte yeni bir bölüme başlayalım” diye bir metin var.

 OnePlus artık resmi olarak OPPO'nun bir parçası

OnePlus, yaklaşık iki hafta önce OPPO ile birleşeceğini duyurmuştu. Bir süre OnePlus’un OPPO’nun bir alt markası olduğunu özellikle söylemese de, sızdırılan bir not, durumun böyle olacağını ortaya koydu. OPPO ve OnePlus’ın, aynı ana şirkete ait oldukları düşünüldüğünde, yıllardır birlikte çalıştıkları bilinen bir gerçek. Ancak, diğer şirketler alt markalarını “bağımsız” şirketler olarak bırakırken, OPPO kardeş markasını özümseyerek tam tersini yapmış oldu.

Bitcoin üretiminde zorluk düşüşü madencilerin yüzünü güldürdü: Yeniden yükseliş gelebilir