OnePlus akıllı saat hediye edecek!

oneplus akilli saat pebble

Çinli üretici OnePlus kullanıcıların dikkatini çekmek adına yılbaşına özel Pebble saat hediye edeceğini duyurdu. OnePlus, saat hediye ediyor!

Uygun fiyatlı ve yüksek performanslı modelleri ile dikkat çeken OnePlus, Pebble akıllı saat çekilişi düzenleyeceğini duyurdu. 7 günlük bu özel kampanya yılbaşında sona erecek. Elinizi çabuk tutmanız gerekiyor.

OnePlus akıllı saat hediye ediyor!

Akıllı saat konusunda şimdiye kadar bir çalışması basına sızmayan OnePlus, bu açığını Pebble saatleri ile kapatmak istiyor gibi. 2016 yılına sayılı günler kala firma Pebble saat hediye edeceğini duyurdu. Böylesine bir kampanya, akıllı telefon sektöründe pek alışık olmadığımız bir uygulama.

OnePlus akıllı saat Pebble’ı hediye etmek için klasik şartlar sunuyor. Kurallar oldukça basit. OnePlus ve Pebble’ın Facebook sayfalarını beğenmeniz, çekiliş duyurusunu paylaşmanız ve üç arkadaşınızı paylaşırken etiketlemeniz, ardından bir form doldurmanız gerekiyor.

Normalde çeşitli internet siteleri tarafından yapılan bu tarz çekilişler şimdiye kadar bir akıllı telefon firması tarafından yapılmamıştı. Anlaşılan OnePlus, kullanıcıların dikkatini çekmek istiyor. Söz konusu çekilişte toplamda 12 Pebble saat hediye edilecek. 4 adet Pebble Time, 4 adet Pebble Time Steel ve 4 adet Pebble Time Round saatten oluşacak olan bu hediye sepeti önümüzdeki günlerde de devam edecek. 31 Aralık tarihine kadar bu çekilişe katılabiliyorsunuz. Önümüzdeki günlerde farklı hediyelerin de verileceği çekilişler yapılabilir.

Çekilişe katılmak ve detaylı bilgilere ulaşmak için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Samsung Galaxy S6 mini görüldü!