OnePlus One Tanıtıldı

OnePlus One Tanıtıldı

En iyi akıllı telefon olarak lanse edilen OnePlus One sonunda tanıtıldı. OnePlus’ın ilk akıllı telefon modeli olan OnePlus One’da Android tabanlı CyanogenMod 11S işletim sistemi görev yapıyor.

OnePlus’ın ilk adını duyurduğu günden itibaren büyük merak uyandıran ilk Android tabanlı akıllı telefon modeli OnePlus One düzenlenen etkinlikle birlikte tanıtıldı. Sosyal medya üzerinden oldukça etkili bir şekilde ürün hakkında bilgi paylaşımı yapan OnePlus One, ilk etapta tavsiye üzerine alınabilecek.

oneplus one 1

OnePlus’ın ilk akıllı telefon modeli OnePlus One’a, Qulacomm’un Snapdragon 801 çip setiyle birlikte 4 çekirdekli 2.5GHz’lik Krait 400 işlemci ve 3GB LPDDR3 RAM güç veriyor. Telefonda 5.5 imç. Boyutunda Full HD 1080p çözünürlüğünde ve 401ppi piksel yoğunluğuna sahip  JDI üretimi ekran bulunuyor.

oneplus one 2

Android 4.4 KitKat tabanlı CyanıgenMod 11S işletim sistemini kullanan OnePlus One, OnePLus’ın özel olarak geliştirdiği ROM ile birlikte çalışmakta. Bu sayede oldukça sade ve minimal bir yapıya sahip ara yüzü kullanan OnePlus One için özel temalar ve ikonlar tasarlanmış.

Kingston’dan 480 GB’lık mSATA SSD!