OnePlus 5 ne zaman tanıtılacak?

oneplus

Çin’in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden biri olan OnePlus yeni amiral gemisi için gün sayıyor. Peki OnePlus 5 ne zaman tanıtılacak?

Son yıllarda oldukça başarılı bir grafik çizen OnePlus, şu aralar yeni amiral gemisi modeli üzerine yoğunlaşmış durumda. Zaman zaman OnePlus 5 için yayınladığı çeşitli video ve görseller ile telefon hakkında ufak ipuçları veren Çinli üreticinin, yeni amiral gemisi modelini ne zaman tanıtacağı ise büyük merak konusu.

Geçtiğimiz günlerde OnePlus yeni bir görsel yayınlamıştı. Yayınlanan görselde “Merhaba Yaz” şeklinde bir ifade mevcuttu. Bundan ötürü OnePlus 5’in Yaz’ın hemen başlarında tanıtılacağı iddia edilmişti. Dün ortaya çıkan bir görsel ile birlikte bu söylenti de kesinlik kazanmış oldu.

İddialara göre sızdırılan görsel, OnePlus 5’in tanıtım posterine ait. Çin’de ortaya çıkan görselin kimin tarafından sızdırıldığı ise belli değil. Yani bu görselin sahte olma ihtimali de pekala mevcut. Sızdırılan görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

oneplus 5

Net bir şekilde görüldüğü üzere OnePlus 5’in 15 Haziran’da tanıtılacağı açıklanmış. Hatta bununla da kalınmayıp saat bile verilmiş. Daha önce firma tarafından yayınlanan iletide Yaz ayları işaret edildiği için, 15 Haziran tarihi son derece mantıklı geliyor. Zira görsel sahte de olsa, gerçek de olsa OnePlus 5’in tanıtımı büyük ihtimal Haziran ayı içerisinde gerçekleşecektir. Yine de bekleyip göreceğiz.