OnePlus 5 fiyatı belli oldu

oneplus 5 9

Birkaç gün içerisinde resmiyete kavuşması beklenen OnePlus 5 fiyatı Weibo’da ortaya çıktı. İşte OnePlus’ın yeni amiral gemisi için biçtiği fiyat.

Şu aralar teknoloji gündemini en fazla meşgul eden konulardan birisi de OnePlus’ın yakında satışa sunacağı yeni amiral gemisi modeli OnePlus 5. Özellikleri ve fiyatı ile dikkatleri üzerine çekmesi beklenen telefon hakkında, uzun süredir birçok şey yazılıp çizildi. Cihazın resmiyet kazanmasına günler kala teknik özelliklerinin yanı sıra, OnePlus 5 fiyatı da netlik kazandı.

Çin’in en büyük sosyal medya kanalı Weibo’da ortaya çıkan bir rapora göre, OnePlus 5 fiyatı satışa sunulduğu ülkelere göre farklılıklar gösterecek. Bu farklılıkların doları baz aldığımızda 10 ile 50 dolar arasında olması bekleniyor. En azından raporda yazılan bu şekilde.

Geçtiğimiz günlerde OnePlus 5’in Amerika’da 499 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacağı iddia edilmişti. Weibo’da ortaya çıkan raporda da iddia tekrarlandı. OnePlus 5’in 6GB RAM’li versiyonu 499 dolardan satışa sunulurken, 8GB RAM’li versiyonu ise 599 dolardan kullanıcılara sunulacak.

OnePlus 5 fiyatı ile ilgili bir diğer bilgi ise Hindistan ile ilgili. Aynı raporda OnePlus 5’in Hindistan’da 512 dolar (6GB RAM) ve 589 dolara (8GB RAM) satılması bekleniyor.

Çinli üreticinin merakla beklenen cihazının bugün geç saatlerde Amerika’da (saat farkından ötürü), 22 Haziran’da ise Hindistan’da satışa sunulması bekleniyor. OnePlus ne yazık ki ülkemizde resmi olarak satış yapmıyor.

Apple, IKEA ile el sıkıştı