OnePlus 3 Plus modeli gelebilir!

oneplus 3 plus

Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus için yeni bir iddia var. Eğer iddialar doğruysa OnePlus 3 Plus modeli gelebilir!

2013 yılında fiyat-performans modeli ile teknoloji tutkunların ilgisini üzerine çeken OnePlus firması, geçtiğimiz dönemde üçüncü amiral gemisini duyurdu. Bir süredir satışta olan OnePlus 3 modeline şimdi yeni bir alternatif geliyor olabilir.

OnePlus 3 Plus nasıl olacak?

Öncelikle bu iddianın sahibinin Pan Jiutang isimli bir analist olduğunu belirtelim. Yani OnePlus firması tarafından yapılmış resmi bir açıklama bulunmuyor. Ancak analist oldukça iddialı. İddianın kaynaklarından biri ise geçtiğimiz Ağustos ayında GFXBench’te listelenen gizemli bir OnePlus modeli.

OnePlus 4 modelini bekleyenler için üzücü haber olarak paylaşılan gelişme, OnePlus 3 Plus isimli yeni bir cihazı işaret ediyor. 5.5-6 inç arasında bir ekran boyutuyla beklenen yeni phablet modelinde QHD yani 1440 x 2560 piksel ekran çözünürlüğü olacağı söyleniyor.

Dev ekranın altında ise üst düzey bir donanım kullanıcıları bekleyecek. Öncelikle pil kapasitesinin 3900 mAh olacağı söyleniyor. Devasa pil, Qualcomm Snapdragon 821 yongasını çalıştıracak. Ağustos ayında basına sızan telefonda 6 GB RAM olduğu görülmüştü.

Dolayısıyla OnePlus 3 Plus modeli 6 GB RAM ile bekleniyor. Beklenen son gelişme ise çift kamera teknolojisi. Apple, Huawei ve LG gibi firmaların ardından OnePlus 3 Plus modelinde de arka tarafta iki kamera bekleniyor. Ancak detaylar şimdilik bu kadar.

2016 Yılının En İyi Akıllı Telefonları