OnePlus 11, AnTuTu testinden aldığı puanla etkiledi

OnePlus 11

OnePlus 11, bu hafta AnTuTu performans testinde görüldü. OnePlus’ın yeni amiral gemisi AnTuTu’dan aldığı puanla dikkat çekti.

Bildiğiniz gibi Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden OnePlus, yeni yılın ilk aylarında yeni amiral gemisi akıllı telefonunu kullanıcılarla buluşturacak. OnePlus 11 adını taşıyan bu telefonun, 7 Şubat’ta düzenlenecek Cloud 11 etkinliğinde resmi olarak tanıtılacağı geçtiğimiz günlerde kesinleşti. Çıkış tarihi netlik kazanan, aynı zamanda teknik özellikleri de büyük ölçüde belli olan telefon, bu kez de AnTuTu performans testinde görüldü. Bu sayede telefonun nasıl bir performans sunacağı hakkında da daha net bir fikre sahip olduk.

Şu sıralar çıkan diğer amiral gemisi akıllı telefonlar gibi OnePlus’ın yeni amiral gemisi de Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alacak. Bu yonga setine 16 GB RAM eşlik edecek. Ancak AnTuTu’dan aldığı puana bakılırsa OnePlus 11, aynı özelliklere sahip bazı rakiplerinden daha iyi performans sunuyor.

OnePlus’ın yeni amiral gemisi akıllı telefonu, AnTuTu testinden 1.341.080 puan aldı. Oysa Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alan ve 16 GB RAM’e sahip olan bir diğer telefon olan iQOO, aynı testten 1.281.665 puan almıştı. Görünen o ki OnePlus daha iyi bir entegrasyon ve yazılım desteği ile aynı özelliklerden daha iyi performans almayı başarmış.

oneplus 11 1

Telefon 6.7 inçlik AMOLED bir ekrana sahip olacak. Bu ekranın çözünürlüğünün ise QHD+ olacağı söyleniyor. Tasarımıyla dikkat çeken arka kameranın ana lensi 50 megapiksellik Sony IMX890 olacak. Ona 48 megapiksellik geniş açılı IMX581 ve 32 megapiksellik IMX709 telefoto lens eşlik edecek.

OnePlus 11’in şarj hızı 100W olacak. Telefonun batarya kapasitesi henüz kesinleşmemiş olsa da daha önce gelen bilgiler 5000 mAh olacağını gösteriyor.

Netflix reklamlı paket beklenen ilgiyi görmedi