OnePlus 10T tasarımı sızdırıldı!

oneplus 10 4

Çinli teknoloji devi OnePlus’ın yakın zamanda piyasaya sürmesi beklenen amiral gemisi OnePlus 10T’nin görüntüleri ilk defa sızdırıldı.

OnePlus 10T tasarımı sızdırıldı! Teknoloji dünyasının önemli isimlerinden biri olan OnePlus, uzunca bir süredir yeni amiral gemisi üzerinde çalışıyor. Çinli şirkete yakın kaynaklardan servis edilen bilgilere göre, henüz ismi OnePlus 10 mu yoksa OnePlus 10T mi olacağı netleşmeyen telefonun Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setiyle satışa sunulması bekleniyor.

OnePlus 10T tasarımı

Bugüne kadar yeni cihazın donanımsal özelliklerine ilişkin pek çok sızıntı paylaşılmıştı. Buna göre, OnePlus 10T’nin 6,7 inç büyüklüğünde ve Full HD+ çözünürlüğünde AMOLED ekranla gelmesi beklenirken, telefonun arka yüzeyinde 50MP + 16MP + 2MP olmak üzere üçlü yapıya sahip bir kamera kurulumu bulunacak. Ayrıca telefonun ön yüzeyinde ise 32MP’lik bir selfie kamerasının bulunduğunu söyleyelim.

OnePlus 10T tasarımı

OnePlus 10T tasarımı sızdırıldı!

Biraz önce de söylediğimiz gibi, OnePlus 10T’nin donanımsal özelliklerine ilişkin bugüne kadar pek çok sızıntı paylaşıldı. Ancak telefonun kendi görüntülerini bugüne kadar hiç görmemiştik. Ancak OnePlus’a yakın kaynaklardan bugün servis edilen renderlar, yeni amiral gemisinin arka yüzeyini oldukça net bir şekilde gözler önüne seriyor.

OnePlus 10T tasarımı

Sızdırılan rendera baktığımız zaman, OnePlus 10T’nin arka yüzeyinin, daha önce piyasaya sürülen OnePlus 10 Pro’ya bir hayli benzediğini söyleyebiliriz. Tabi her iki telefonun da aynı serinin ürünü olduğu düşünüldüğünde, bu benzerliğin şaşırtıcı bir yanı olmadığını da söyleyebiliriz. OnePlus 10T’nin yılın üçüncü çeyreği bitmeden satışa sunulacağı düşünülüyor.

Telegram ücretli abonelik sisteminin bu ay başlayacağını açıkladı