One UI 3.1 arayüzü Galaxy S21 ile gelebilir

One UI 3.1

Samsung’un, Galaxy S21 modellerinde One UI 3.1 arayüzünü kullanacağı iddia edildi. One UI 3.0 için bu oldukça kötü bir haber.

Samsung, Galaxy S21 amiral gemisi serisini her zamankinden daha erken tanıtmayı planlıyor. Ancak çıkışına 3 aydan biraz daha uzun olmasına rağmen, Galaxy S21’in kutudan One UI 3.1 ile birlikte geleceği söylentileri ortaya çıktı. Samsung’un amiral gemisi modellerinde arayüz tarafında One UI X.1 şeklinde ilerlemesi bu iddiaları güçlendiriyor. Ancak bu iddialar çok güzel gibi görünse de mevcut telefonlar için pek de iyi değil.

One UI 3.1 bir önceki sürümü baltalayabilir

Ortaya atılan bu iddia; One UI 3.1’in hala geliştirildiğini gösteriyor. Bu yüzden henüz yaygınlaşmamış olan One UI 3.0 arayüzüne verilen iş yoğunluğu azalacaktır. Galaxy S20 ve Note 20 modelleri üzerinde daha yeni yeni Beta testlerine başlayan Samsung, umarız iş yoğunluğunu iki sürüme eşit bir şekilde paylaştırmıştır.

One UI 3.1

Yeni arayüzün bir önceki arayüzden çok farklı olmayacağı söyleniyor. Ancak yine de Android 11 üzerine kurulu olacak olan yeni arayüzde bir takım yeni özellikler yer alacak. Bu özellikler One UI 3.0’daki gibi köklü olmayacak.

Samsung ile Huawei arasındaki buzlar ediyor

Galaxy S21 serisinin bir temel varyant olan Galaxy S21, Galaxy S21+ ve Galaxy S21 Ultra dahil olmak üzere üç modelden oluştuğu söyleniyor. 999 dolardan başlayan fiyatlar ile satışa sunulması bekleniyor. Bu üç modelde de Snapdragon 875 / Exynos 1080 yonga seti bulunacak.