OHM ile Hayat Artık Daha Kolay

TT OHM

Türk Telekom Online Hizmet Merkezi’nin OHM Felsefesi, hayatı kolaylaştırmayı, zamanı doğru kullanmayı ve sorunları hızlıca çözmeyi amaçlıyor.

Yepyeni özellikleri ve güncellenen kullanıcı dostu ara yüzüyle iOS ve Android işlemcili akıllı telefonlar üzerinden de ulaşılabilen Online Hizmet Merkezi’nde, telefon başvurusundan kredi kartı ile fatura ödemeye, nakil işlemlerinden tarife değiştirmeye kadar birçok işlem rahatlıkla gerçekleştirilebiliyor.

OHM ile faturalarınız için otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz. Seçtiğiniz tarifenizi istediğiniz her an değiştirebilirsiniz.

TT_OHM

OHM ile faturalarınızı anında sorgulayabilirsiniz. Öte yandan kullanım detayları ve güncel faturanıza ulaşabilirken faturanız için üst limit koyabilirsiniz.

OHM ile faturanıza anında ulaşabilir ve faturalarınızı kredi kartıyla ödeyebilirsiniz.

Telefon başvurunuzu ve nakil işlemlerini OHM ile rahatlıkla yapabilirsiniz.

OHM ile kolaylıkla e-faturaya geçip doğayla bir olabilirsiniz. Aynı zamanda gönderilecek faturalar için adres değişikliği yapabilirsiniz.

Telefon arıza bildirimlerinizi, arıza durum sorgulamalarınızı OHM’da kolayca yapabilirsiniz. OHM ile aynı zamanda Türk Telekom’a öneriler yapabilir ve isteklerinizi dile getirebilirsiniz.

OHM Felsefesi için Facebook üzerinden düzenlenen yarışmada kullanıcılara Peki senin için OHM Felsefesi ne demek? sorusu soruluyor. En yaratıcı yorumu yapan üç kişi Acer Aspire Notebook, Samsun T110 Tablet ve Türk Telekom’un akıllı ev telefonu E4’ün sahibi oluyor. Yarışmaya https://apps.facebook.com/Ohm-Felsefesi/ web sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.  Kampanya 9 Ocak tarihine kadar geçerli olacak.

Lenovo’dan 100 milyon Thinkpad