Xperia Z4 ve Galaxy S6 CES 2015’te Gizlice Gösterildi

Sony Xperia Z4 575

Merakla beklenen Xperia Z4 ve Galaxy S6 CES 2015 kapsamında resmi olarak tanıtılmamış olsa da, etkinlik kapsamında gizli olarak gösterildikleri ortaya çıktı.

Dün Las Vegas’ta start alan ve merakla beklenen birçok cihazın çıkışına sahne olan Consumer Electronics Show 2015‘te görülebileceği söylenen akıllı telefonların başında Sony Xperia Z4 ve Samsung Galaxy S6 yer alıyordu. Ancak her iki amiral gemisi akıllı telefonun da kullanması beklenen yeni Qualcomm işlemcinin üretim aşamasında yaşanan sıkıntılar, bu telefonların çıkışını ertelemiş ve böylece CES 2015’te de yer almamalarına neden olmuştu.

Sony_Xperia_Z4 (1)

Hem Sony’nin hem de Samsung’un CES 2015‘in ilk gününde yeni ürünlerini resmi olarak tanıttığı göz önüne alındığında, ne Sony Xperia Z4’ün ne de Samsung Galaxy S6’nın etkinlik kapsamında kullanıcılarla buluşması beklenmiyor. Ancak Sony’e yakınlığıyla bilinen Ricciolo kullanıcı isimli Twitter kullanıcısının paylaşımları, her iki akıllı telefonun da CES 2015 kapsamında gösterildiğini, fakat bu gösteriminin sadece belirli kişilerin katıldığı gizli etkinlikler olduğunu ortaya çıkardı.

Merakla beklenen bu iki telefonu görme şansı yakalayan seçkin isimlerin imzaladıkları anlaşmalar gereği telefonlar hakkındaki detayları paylaşması beklenmiyor olsa da, telefonların yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başlamış olmaları çıkış tarihlerinin pek de uzak olmadığı şeklinde yorumlandı.

Acer 15.6 İnçlik Chromebookunu Tanıttı