Oculus Rift’in Çıkış Tarihi ve Fiyatı CES 2016’da Belli Olacak

oculus rift2

Sanal gerçeklik pazarına yön vermesi beklenen Oculus Rift’in çıkış tarihi ve fiyatı belli oluyor. Firma yöneticisinin açıklamaları CES 2016’yı işaret ediyor.

Sanal gerçeklik cihazları bugünlerde teknoloji dünyasının gözdesi haline gelmiş durumda. Sony’den HTC’ye birçok firma kendi sanal gerçeklik cihazını geliştirmek için adeta yarışa girmiş durumda. Tüm bu sanal gerçeklik çılgınlığını başlatan Oculus Rift ise hala ortalarda yok. Yıllar önce CES’te göstirildikten sonra herkesi heyecanlandıran Oculus Rift o günden bu yana önemli yol katetti ama cihazın ne çıkış tarihi ne de fiyatı hala belli değil.

Bu durum Oculus Rift için sabırsızlanan birçok kişiyi endişelendirmeşe başlarken, cihazı geliştiren firmadan umut verici bir açıklama geldi. Konu hakkında konuşan firma yöneticisi Palmer Luckey, Oculus Rift’in merak edilen fiyatının ve çıkış tarihinin CES 2016’da açıklanacağını söyledi. 6 Ocak’ta başlayacak olan CES 2016’ya sadece günler kaldığı göz önüne alındığında, Oculus Rift belirsizliğinde artık neredeyse sona gelindi diyebiliriz. Öte yandan sanal gerçeklik cihazına eşlik etmesi beklenen Oculus Touch için ise sonbahar aylarına kadar beklememiz gerekecek.

Samsung Galaxy S6 ‘ya Android 6 Marshmallow Güncellemesi Yüklendi