Oculus Rift’in Fiyatı Belli Oldu!

Oculus Riftin Fiyati Belli Oldu

Sanal gerçeklik deneyimi yaşatan ve günümüzün en önemli teknolojilerinden olan Oculus Rift’in yeni sürümünün fiyatı belli oldu.

Uzun zamandır beta sürümleriyle piyasada yer alan ve kullanıcılar tarafından çok beğenilen cihaz yeni sürümüyle piyasaya girmeye hazırlanıyor.

Oculus Rift'in Fiyati Belli Oldu!

Kullanıcılara sanal gerçeklik deneyimi yaşatan ve günümüzün en önemli teknolojileri arasında gösterilen Oculus Rift’in yeni sürümünün fiyatı 400 dolar olarak belirlendi. Uzun zamandır beta sürümleriyle piyasadaki yerini alan ürün hakkında kullanıcılar oldukça olumlu yorumlarda bulunmuştu. Karşılaştığı yoğun ilginin de etkisiyle fiyatı pahalı olması beklenen Oculus Rift’le ilgili ilk açıklama Nate Mitchell’den geldi. Ürünü makul bir fiyattan kullanıcıyla buluşturmak istediklerini belirten Mitchell, cihazın fiyatının bin dolar olacağı söylentilerini gülerek yanıtladı.

Sanal gerçeklik gözlüğünün geliştirici sürümünün 350 dolarlık fiyatıyla kullanıcıya ulaşması, yeni çıkacak olan gözlüğünde 50 dolarlık bir farkla piyasaya gireceğinin sinyalini veriyor. Oculus Rift için 400 dolarlık bir fiyat etiketi görülmesi bekleniyor.

Risen 3, Playstation 4’e Geliyor!