iPhone 7 tasarımı ortaya çıktı mı?

iphone 7 nasil olacak 3

iPhone 7 tasarımı şu sıralar teknoloji dünyasının en merak edilen konularından bir tanesi. Bazı görseller bu merakımızı giderebilir.

Apple iPhone 7’nin nasıl bir tasarıma sahip olacağı merak edilmeye başlandı. Eylül 2015’te iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinin duyurulmasıyla birlikte artık gündemde iPhone 7 var.

iPhone 7 tasarımı nasıl olacak?

Çin’de basına sızan bazı görseller iPhone 7 tasarımına işaret ediyor. İddiaya göre Apple’ın tedarikçilerinden bir tanesi iPhone 7’nin tasarımını ortaya çıkardı. Görselleri haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Bu görsellerin fotoğraf olmadığı, bir çizim olduğunu belirtelim.

Tasarımda Apple’ın dokunuşlarını görmek mümkün. iPhone 4’ten gelen yekpare çerçeve ve iPhone 6’nın ekran kavisinin birleştirildiğini görüyoruz. iPhone 7’nin ekranının 2.5D eğimli camdan imal edileceğini de yine görsellere bakarak söylemek mümkün.

iphone-7-nasil-olacak-1

Diğer yandan görsellerin bir tanesinde cihazın içi kısmen görünüyor. Burada dikkatimizi çeken nokta Apple A10 yongası oldu. Çünkü sıradaki yonga yani iPhone 7’nin işlemcisi A10 olacak. Görsellerde bu detay da ihmal edilmemiş.

iPhone 7 tasarımı bir kenara bırakılacak olursa cihaz hakkındaki bazı teknik özellikler de dikkat çekici. 256 GB depolama alanı, 3100 mAh batarya (iPhone 7 Plus versiyonunda), özelleştirilmiş 3.5 mm jak, kablosuz şarj teknolojisi ve su geçirmez gövde iddialar arasında yerini alıyor. Apple iPhone 7 hakkında elimizdeki bilgiler şimdilik bu kadar. Daha fazlası için beklemek gerekiyor.

iphone-7-nasil-olacak-2

Edge tarayıcı Windows 10 Mobil’in baş belası!