Nvidia RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition tanıtıldı!

Nvidia RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition

Nvidia RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition tanıtıldı. Ancak Nvidia bu ekran kartını satışa sunmayacak. Peki, bu ekran kartına nasıl sahip olabileceksiniz?

Nvidia ile Cyberpunk 2077’nin yapımcısı CD Projekt RED geçtiğimiz gün Twitter’da Cyberpunk temalı bir ekran kartının geleceğinin sinyallerini vermişti. Bugün ise Nvidia’dan RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition duyurusu geldi. Oyunun rengi olan sarı renkli bir kart olacak olan bu model maalesef ki ne Türkiye’de ne de Avrupa’da ne de Amerika’da satışa sunulmayacak.

Google Play Store casusluk yapan uygulamalardan arındırıldı

Nvidia kullanmaya kıyılmayacak olan bu kartı çekiliş ile dağıtacak. Sadece 77 adet üretilen bu ekran kartını kazanmak için ise yapmanız gereken çok basit. Ekran kartını kazanmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

GeForce Twitter, Instagram veya Facebook hesaplarından RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition videosunu retweet’leyin, beğenin ve yorum bırakın.

#RTXOn hastagini kullanarak bir arkadaşınızı etiketleyin ve yorum yapın.

Eğer çekilişi kazanırsanız, bu ekran kartına siz ve etiketlediğiniz arkadaşınız sahip olacak.

Bu çekilişe şimdilik; AVUSTRALYA, AVUSTURYA, BELÇİKA, KANADA, KOLOMBİYA, HIRVATİSTAN, ÇEK CUMHURİYETİ, DANİMARKA, FİNLANDİYA, FİNLANDİYA, FRANSA, ALMANYA, YUNANİSTAN, İRLANDA, JAPONYA, YENİ ZELANDA, NORVEÇ, PERU, POLONYA, GÜNEY KORE, İSVİÇRE, TAYVAN, HOLLANDA, İNGİLTERE ve AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ’ndeki kullanıcılar katılabiliyor.

Türkiye’ye oldukça yatırım yapan Nvidia’nın böylesine güzel bir çekilişe ülkemizi dahil etmemesi oldukça üzücü oldu. eBay gibi çeşitli alışveriş sitelerinde karaborsaya düşeceği kesin olan bu kartın oldukça iştah kabarttığını söyleyebiliriz.