NVIDIA Reflex Desteği Alan Oyunların Sayısı 100’ü Aştı  

NVIDIA Reflex

NVIDIA Reflex, GeForce grafik kartları ve dizüstü bilgisayarlar üzerinde sistem gecikmesini azaltarak oyun dünyasında devrim niteliğinde bir değişiklik yaratıyor. Bu sayede, çok oyunculu maçlarda kullanıcılara rekabet avantajı sağlanırken, tek oyunculu oyunlarda daha hızlı ve keyifli bir deneyim sunuluyor.

Bu hafta, NVIDIA Reflex’in adaptasyonunda önemli bir dönemeç noktasına erişildi. Layers of Fear, SCUM ve Squad, NVIDIA Reflex’i destekleyen oyunlar arasına katıldı. Bu sayede bu teknolojiyi destekleyen oyun sayısı 100’ün üzerine çıkarıyor.

Buna ek olarak, yeni GeForce RTX 4070 SUPER GPU’ların piyasaya sürülmesiyle birlikte, yeni bir Game Ready Sürücü ve daha fazla DLSS destekli oyun da erişime sunuluyor.

NVIDIA Reflex

 Reflex Teknolojisi 100 Oyuna Ulaştı!

Bu teknoloji, ivme kazanarak yüksek bir benimsenme oranına ulaştı. GeForce oyuncularının %90’ından fazlası, sistem gecikmesini azaltan bu teknolojiyi etkinleştiriyor.

Bu teknoloji, en iyi 10 rekabetçi nişancı oyunundan 9’unda destekleniyor. Sadece 2023 yılında, 50 milyonun üzerinde GeForce oyuncusu, NVIDIA Reflex’in yenilikçi sistem gecikmesini azaltma teknolojisi sayesinde favori oyunlarında 10 milyar saatten fazla oyun oynandı, böylece artan tepki hızıyla oyun keyfi daha da artırıldı.

NVIDIA Reflex’in kazandığı ivme hız kesmeden devam ediyor. Şu anda  Layers of Fear, SCUM ve Squad  Reflex’i destekleyen oyunlar arasında yer alırken, ayrıca Horizon Forbidden West Complete Edition ve  NAKWON: LAST PARADISE gibi yeni oyunlar da çıkışta Reflex desteği sunuyor olacak.

Eylül 2020’de piyasaya sürüldüğünden beri, 100’den fazla oyun, NVIDIA Reflex’i destekleyerek ya da bu desteği ekleyerek piyasaya sürüldü. Bu olağanüstü liste, Apex Legends, Call of Duty: Modern Warfare III, Call of Duty: Warzone, Counter-Strike 2, Fortnite ve Overwatch 2 gibi oyunları içerirken, aynı zamanda Cyberpunk 2077, The Witcher 3: Wild Hunt, Diablo IV, Remnant 2, God of War, Microsoft Flight Simulator, Red Dead Redemption 2, Ratchet & Clank: Rift Apart, Marvel’s Spider-Man Remastered gibi eleştirmenlerden övgü alan çeşitli başarı oyunlarına da ev sahipliği yapıyor.

M3 İşlemcili Mac Mini Bu Sene Çıkabilir