Nubia Z30 geliyor! İşte cihazın özellikleri

Nubia Z30 geliyor! İşte özellikleri

Nubia’nın yakında gelen birkaç cihazı var. Bu hafta başında Bluetooth SIG ve geçen hafta TENAA tarafından onaylanan RedMagic 6 Racing / RedMagic 6R gibi. Nubia Z30 olarak piyasaya sürülmesi beklenen yeni nesil Nubia Z serisi akıllı telefon da var.

Çin İletişim Komisyonu veri tabanında Nubia Z30 amiral gemisi olduğuna inanılan bir telefon görüldü. Telefon, NX667J model numarasına sahip ve listeye göre, diğer derecelendirmeler arasında 120W hızlı şarjı destekliyor. Yeni nesil Nubia Z serisi akıllı telefonun birçok güncelleme ile gelmesi bekleniyor. Daha hızlı bir şarj teknolojisi, cihaz hakkında yükseltilen alanlardan biri gibi görünüyor. Nubia Z20, 27W hızlı şarj desteğiyle piyasaya sürüldü, bu nedenle 120W’a sıçramak önemli bir detaydı. Nubia Z30, 120W hızlı şarj ile piyasaya sürülürse, hızlı şarj teknolojisini desteklemek için bu yıl piyasaya sürülen ikinci Nubia telefonu olacak. RedMagic 6 Pro oyun telefonu ilkiydi.

Nubia Z30 olarak geliyor! İşte özellikleri

Birkaç gün önce, Nubia Z30’a ait olduğu iddia edilen bir render internette yayınlandı. Buna göre çentik veya deliksiz kavisli bir ekrana sahip bir cihaz gösterilerek, bir ekran altı kamerası olduğu yönünde spekülasyonlara yol açtı. Telefon ayrıca dörtlü arka kameraya ve 100x’e kadar yakınlaştırmaya sahip. Nubia Z20’nin çift ekranlı tasarımının hayranları için, Nubia’nın izlediği yol çok sevindirici olmayabilir. Zaten 3C tarafından onaylanan telefon ile nubia Z30’un bu ay duyurulması ihtimali var.

Xiaomi Mi 11 Ultra Avrupa fiyatı açıklandı