Nubia hızlı şarj özelliği ile priz yakmaya geliyor!

Nubia

Nubia hızlı şarj özelliği ile devrim yaratmaya geliyor. 80W hızlı şarjı ile Nubia priz yakmaya geliyor. İşte telefonun merak edilen özellikleri.

Çinli teknoloji devi Nubia, merakla beklenen yeni telefonunu önümüzdeki günlerde tanıtacak. MWC 20 etkinliğinde sergilenmesi beklenen telefonun bugün devrim yaratacak olan özelliği ortaya çıktı.

Nubia hızlı şarj konusunda devrim yaratacak!

Bildiğiniz gibi hızlı şarj teknolojisinde 60W’ı Xiaomi ve Huawei sayesinde görmeye başlamıştı. Nubia şimdi vites yükseltecek ve şarj konusunda yeni bir devri başlatacak. Nubia’nın yeni telefonunda 80W hızlı şarj özelliğinin olacağı bugün ortaya çıktı.

Apple evde tamirat hizmetine başlıyor

80W hızlı şarj özelliği sayesinde telefonu yüzde 0’dan yüzde 100’e 1 saat gibi inanılmaz derece kısa bir sürede doldurabileceğinizi belirtelim. Nubia’nın bu denli hızlı bir teknoloji için nasıl bir güvenlik önlemi alacağı ise henüz bilinmiyor.

Nubia hızlı şarj

Qualcomm’un üst segment yonga setinden beslenecek olan telefonda 6 GB veya 8 GB RAM yer alacak.

iPhone sevkiyatı korona virüsü yüzünden sekteye uğrayacak

64/128 ve 256 GB dahili depolama birimine sahip olması beklenen bu model, yine firmanın uygun fiyat politikası çerçevesinde satışa sunulacak. 400 dolar bandında olmasını beklediğimiz bu modelin, mobil oyuncular için yeni özellikler sunacağı düşünülüyor.

Ekran konusunda ise telefonda OLED ekranın yer alacağı söyleniyor. Bu ekranın 120 Hz tazeleme oranı ile geleceğini söyleyebiliriz.