Nubia Red Magic 5G 16 GB RAM ile geliyor! Ortalık kızışacak!

Nubia Red Magic 5G

Nubia Red Magic 5G 16 GB RAM ile gelecek. Oyuncular 16 GB RAM sayesinde hiç olmadığı kadar akıcı bir oyun deneyimi yaşacak!

Oyuncu telefonu furyasına Nubia Red Magic 5G ile yeni bir anlam yüklenecek. 12 Mart 2020 tarihinde tanıtılacak olan Nubia’nın yeni oyuncu telefonu sunacağı özellikler ile hem dünyanın en hızlı telefonu unvanını eline alacak hem de mobil oyuncuları mest edecek.

Gücünü 2020 yılı amiral gemisi modelleri gibi Qualcomm’un Snapdragon 865 yonga setinden alacak olan telefon RAM konusunda çağ açacak. Bildiğiniz gibi Galaxy S20 ile 12 GB RAM furyası başlamıştı. Nubia bu furyayı es geçerek çıtayı bir üst seviyeye çıkaracak. Nubia’nın yeni oyuncu telefonunda 12 GB yerine tam 16 GB RAM kullanılacak.

AnTuTu’dan 633.724 puan alan telefon, en hızlı Android telefon olma unvanını da eline alacak. Samsung’un amiral gemisi Galaxy S20 Ultra modelinin bu testten 527.156 puan aldığını belirtelim.

Hızlı şarj sertifikası ilk defa Galaxy S20’ye verildi

144 Hz tazeleme hızına sahip ekran ile gelen telefonda Wi-Fi 6 bağlantısı da yer alacak. Snapdragon 865 yonga setini soğutmak için 15.000 RPM hızında dönen özel bir fan kullanacak olan firma, uzun süren oyun deneyimleri sunacak.

Muhtemelen bu fan otomatik olarak devreye girecek. Ancak geliştiriciler bu fanın sürekli 15.000 RPM’de çalışmasını sağlayacak yazılımları muhakkak geliştirecektir. Ancak fanı sürekli yüksek devirde döndürmenin kullanım ömrü açısından olumsuz olduğunu belirtelim.

PUBG Mobile ve Call of Duty Mobile gibi rekabetçi oyunlar bu fan sayesinde ısınmadan uzun süre oynanabilecek.

Nubia Red Magic 5G

55W hızlı şarj desteği ile gelecek olan bu modelde üçlü kamera kurulumu da yer alacak. Son olarak ekrana entegreli parmak izi okuyucusuna sahip olacağı açıklanan oyuncu telefonunun UFS 3.0 depolama özelliği ile uygulama ve oyunları daha hızlı açacağını belirtelim.