Nubia Red Magic 8 Pro serisinin çıkış tarihi belli oldu

Nubia Red Magic 8 Pro

Çinli telefon üreticisi ZTE, nubia Red Magic 8 Pro serisindeki yeni oyun telefonlarını resmen tanıtacağı tarihi açıkladı.

Çin merkezli diğer telefon üreticileri Xiaomi ya da Huawei kadar ön planda bir şirket olmasa da ZTE de zaman zaman ses getiren telefonlarla karşımıza çıkıyor. Özellikle şirketin oyun telefonlarına odaklanan alt markası nubia, dikkat çekici telefonları kullanıcılarla buluşturuyor. İşte bu telefonlardan biri olan nubia Red Magic 8 Pro, geçtiğimiz hafta Chicago’da düzenlenen bir etkinlikte sergilenmişti.

Heyecanla beklenen yeni telefonunu ilk olarak ABD’de görücüye çıkaran nubia, şimdi de telefonu Çin’de resmi olarak tanıtmaya hazırlanıyor. Telefon Çin’deki tanıtımının hemen ardından piyasaya sürülecek.

nubia yeni bir tanıtım afişi yayınlayarak nubia Red Magic 8 Pro serisini 26 Aralık’ta resmen tanıtacağını duyurdu. “Red Magic 8 Pro serisi” ifadesinin kullanılması, birden fazla modelin tanıtılacağını gösteriyor.

Nubia Red Magic 8 Pro

nubia’nın yeni oyun telefonu, tahmin edeceğiniz üzere Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alacak. Qualcomm’un en yeni yonga seti şu anda Android telefonlar için piyasadaki en iyi yonga seti olduğu için, Red Magic 8 Pro’nun bundan başka yonga seti kullanması zaten sürpriz olurdu.

Geçtiğimiz haftalarda 3C veri tabanında yer alan bilgiler, telefonun 165W hızlı şarj özelliğine sahip olacağını gösteriyor. Hatırlarsanız Red Magic 7 Pro ve 7S Pro’da 135W hızlı şarj özelliği vardı. 135W yeterince etkileyici değilmiş gibi Red Magic 8 Pro 165W ile çıtayı biraz daha yükseğe taşıyor. Red Magic 7 Pro’nun 5000 mAh’lık bataryası bu hızlı şarj teknolojisi sayesinde sadece 15 dakikada 0’dan 100’e geliyordu. Şarj hızı arttığı için Magic 8 Pro’da bu sürenin daha da kısalmasını bekleyebiliriz.

Samsung Galaxy S23’ün çıkış tarihi belli oldu