Galaxy A13 5G uygun fiyatı ile göz kamaştırıyor

Samsung Galaxy M52 5G özellikleri

Samsung uygun fiyatlı telefon yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Güney Koreli teknoloji devi şimdi de A13 5G modeli için geri sayıma geçti. İşte konunun tüm detayları.

Galaxy A13 5G uygun fiyatı ile göz kamaştırıyor. Samsung’un uygun fiyatlı telefon yelpazesi gün geçtikçe genişlemeye devam ediyor. Bu durumun temel sebebi ise Çinli üreticilerin baskısı. Malum, Çin kökenli akıllı telefon üreticileri agresif fiyat politikası konusunda rakip tanımıyorlar. Zaten bu sayede Hindistan pazarı da Çinli üreticilerin hakimiyetine girmiş durumda.

Hal böyle Samsung da eldeki uygun fiyatlı model sayısını yükseltmek zorunda kaldı. Bu modellerden birisi de Galaxy A13 5G olacak.

Galaxy A13 5G uygun fiyatı ile göz kamaştırıyor

Şimdilik telefon hakkında bildiğimiz tek şey fiyatı. Önümüzdeki günlerde Hindistan’da satışa sunulacak olan modelin 200 euro civarında bir etikete sahip olması bekleniyor.

Samsung muhtemelen bu modelinde MediaTek imzalı bir yonga seti kullanacaktır. RAM tarafında da 4GB’lık bir belleğin olması mümkün görünüyor. Elbette bunlar şimdilik kesin bilgi değil.

Samsung bu modelini Türkiye’de satışa sunmayabilir. Keza Güney Koreli teknoloji devi genel itibariyle ülkemizde çok ucuz modelleri satışa sunmuyor. Bu anlamda 5G destekli A13’ün gelmesi de sürpriz olabilir.

Eğer A13 ülkemizde satışa çıkarsa fiyatı da 3000 TL civarında olacaktır. Yine de bekleyip göreceğiz.

iPhone 13 uydu üzerinden mesaj gönderebilecek işte konu ile ilgili tüm detaylar!